MIUI 15 Special Version почала тестуватися на флагманах Xiaomi - MIUI на різних смартфонах буде кардинально різною?

29.09.2023 1041 0

ексклюзивно для преміальних смартфонів

 

Компанія Xiaomi розпочала тестування 15-ї версії оболонки MIUI на своїх топових смартфонах - Xiaomi 13 Ultra та Redmi K60 Pro.

 

 

Для цих смартфонів компанія вже дала кодові версії прошивок - MIUI-V15.0.0.1.UMACNXM та MIUI-V15.0.0.1.UMKCNXM відповідно. Це означає, що повноцінний реліз нової MIUI 15 відбудеться імовірно вже на початку листопада - разом з презентацією чергових флагманів від китайського гіганта.

 

Це означає, що ймовірний реліз для широкого загалу відбудеться на початку листопада - разом з анонсом нової лінійки флагманів Xiaomi 14.

 

Оновлення базуватиметься на найсвіжішій Android 14 та, як завжди, обіцяє низку покращень в продуктивності, безпеці та можливостях персоналізації інтерфейсу. Однак найцікавіше те, що ексклюзивна "начинка" дістанеться лише власникам топових смартфонів компанії - Xiaomi 13 серії та Redmi K60 Pro зможуть отримати максимум фішок від оновлення.

 

 

Це чудова новина для власників флагманських смартфонів бренду, адже саме вони зможуть отримати ексклюзивні фішки, що не доступні бюджетнішим версіям, однак власникам бюджеток сумувати не варто - якщо ви прям сильно захочете фішки флагманів - ви їх зможете встановити через кастомні прошики.

 

Читати також - З'явилися рендери Samsung Galaxy S24 - флагман наступного року стане схожим на iPhone?

 

Джерело - xiaomiui

Автор: Андрій Ш. Дата публікації: 29.09.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube