Нашумілий смартфон AYYA отримає продовження вже цього року

29.04.2022 1974 3

Друга спроба здивувати смартфоном AYYA

Напевно, вже немає тих, хто не чув про перше творіння компанії «СмартЕкоСистема», яка входить до структури держкорпорації «Ростех», російського смартфона AYYA T1. Апарат вийшов дуже дивним, як за набором параметрів, так і за ціною. Не менш «дивовижний» і неймінг у смартфона, зрозумілий і демонструючий, що це російський апарат, а не продукт китайського підвалу.

 

 

Але головне, що він позиціонувався як вітчизняний продукт та результат політики імпортозаміщення, який активно просувала одна із депутаток Держдуми РФ. За фактом це найпростіший китайський апарат із шильдиком від російської компанії. Російського від нього лише софт та підтримка вітчизняної ОС. Ставка на патріотизм не зіграла, черги з охочих до AYYA T1 не вишикувалися. В активі компанії менше 400 проданих одиниць за перший квартал нинішнього року через мережу «Зв'язковий».

 

Але Ростех не сумує і вірить у те, що своя аудиторія у вітчизняних смартфонів буде. Було заявлено, що цього року компанія випустить свій другий апарат, який запропонує більш просунуті характеристики і при цьому ціна на нього буде більш адекватною. Новинка має працювати під управлінням ОС Аврора та Android. Чекаємо на чергове творіння Ростех, буде цікаво подивитися, що вийде цього разу.

 

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: 3dnews

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 29.04.2022
Коментарі
Всього коментарів: 3
 
Den Snig
2
Нашумілий смартфон))) Особливо вражають темпи продажу цього сміття російського. А скільки було криків про імпортозаміщення і АНАЛоговНєт)))
29.04.2022 19:36
Відповісти
Fh has CV n
1
Россия хотя бы пытается во что-то своё, пусть и криво. Лучше пытаться и ошибаться, чем сидеть на жопе и в сторонке ржать)))
30.04.2022 15:31
Відповісти
Ольга Трофимова
0
Fh has CV n, Пять баллов!
02.05.2022 11:10
Відповісти

Останні ролики на YouTube