Не купуйте ці iPhone! Найгірші айфони для купівлі в 2024 році!

30.05.2024 3562 0

Друзі, ми підготували ТОП 3 Айфони, які категорично НЕ рекомендуємо купувати. Лінійки телефонів у Apple досить великі, в одній серії виходить по декілька варіантів, і в принципі є, з чого вибрати. Можна дивитися як у бік нових, так і вживаних моделей у відмінному стані.

 

 

Але існує кілька Айфонів, які точно не заслуговують на вашу увагу. Взагалі незрозуміло, який сенс компанія вкладала в ці пристрої.

 

Не купуйте ці iPhone! Найгірші айфони для купівлі в 2024 році!

Чому не варто купувати №1. Перший смартфон, про який хочемо поговорити – це iPhone 12 Pro. У дванадцятій серії Айфонів з'явилося досить багато нововведень, наприклад, плоскі грані корпусу.

 

 

Версію Pro Max вперше оснастили матричною стабілізацією. А також на технологічний ринок вийшов компактний iPhone 12 mini, який не зміг вразити користувачів.

 

 

А що ж примітного можна сказати про iPhone 12 Pro? Абсолютно нічого. Навіть розміри екрана та параметри камер не відрізняються від базової версії. Немає 2.5 короткого зуму й матричної стабілізації, як у моделі Pro Max.

 

 

Відмінності між iPhone 12 і 12 Pro – дорожчі матеріали корпусу в останнього і наявність у нього двократного зуму. Чи варто за це переплачувати? Ми не радимо.

 

Яку заміну купити №1. Замість iPhone 12 Pro можна придбати базову дванадцяту версію, якщо вам потрібна оптимальна недорога модель. Або ж доплатити й стати власником уже iPhone 13 Pro.

 

 

Чому не варто купувати №2. Далі йде iPhone 14. Так, модель сучасна, але у неї мінімум відмінностей від тринадцятої версії. Виробник вирішив додати більш прокачану фронтальну камеру з автофокусуванням і на цьому зупинитися.

 

 

Яку заміну купити №2. Дивіться в бік iPhone 13 Pro. Тут уже преміальні матеріали корпусу, трикратний оптичний зум і дисплей із частотою оновлення 120 Гц.

 

 

Вас зацікавить: Ось чому iPhone краще за Android. Краще нововведення Apple за останні часи

 

Чому не варто купувати №3. І третій смартфон у нашому сьогоднішньому АнтиТОПі – iPhone 14 Pro. Що ж тут не так, запитаєте ви. Адже девайс по ідеї повинен бути класним, з крутими параметрами.

 

У нього чудовий процесор, є Dynamic Island і оптичний зум, екран з оновленням 120 Гц. Але основний недолік криється в іншому.

 

 

Користувачі масово скаржилися і скаржаться на різні проблеми з iPhone 14 Pro. То у смартфона відвалився процесор, то дуже швидко зноситься батарея. Смартфон вийшов з браком, тому рекомендуємо обходити його стороною.

 

Яку заміну купити №3. Придивіться до iPhone 14 Pro Max, який вийшов уже якісніший і без усіх цих проблем.

 

 

Або ж трохи доплатіть і купіть апарат із п'ятнадцятої серії. Її ми можемо тільки похвалити: там збалансовані телефони й мінімум браку.

 

  

 

Читайте також: Найкращий iPhone за свої гроші у 2024 році! Навіщо платити більше?

 

У нашому Telegram-каналі Androprice Україна ви знайдете всі ці Айфони за найнижчою ціною в Україні. Також ми пропонуємо гарантію всередині країни.

 

Переходьте за посиланням, дивіться асортимент і вибирайте свій ідеальний iPhone. Хай щастить!  

 

 

Відео у TikTok на цю тему дивіться за посиланням

Автор: Аліна Нікітіна Дата публікації: 30.05.2024
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube