Неочікувано: Google Pixel Fold зайняв перше місце в рейтингу DxOMark

30.06.2023 942 0

Тепер залишилось ще проблеми з браком вирішити і буде топ

Компанія DxOMark провела своє чергове “чесне та незаангажоване” тестування нещодавно надійшовшого в продаж Pixel Fold.

 

За даними DxOMark, модель Pixel Fold від корпорації добра посіла перше місце як у рейтингу Ultra Premium, так і в глобальному рейтингу. Отримавши 151 бал у тесті дисплея, пристрою вдалося перевершити всі інші смартфони, які перевіряла фірма. Смартфон отримав похвалу за передачу кольору дисплея в більшості сценаріїв освітлення.

 

 

Крім того, йому вдалося запропонувати чудове відео HDR10 і запропонувати хороший рівень яскравості в більшості умов. Єдиною проблемою з екраном була недостатня яскравість після кількох хвилин використання на вулиці, але загальна читаність, кольори та враження від перегляду отримали високу оцінку.

 

 

Дуже дивно ця новина виглядає на фоні того, що користувачі масово жаліються на проблеми з екраном саме у цьому смартфоні, і ці проблеми досить різноманітні. Докладніше про них можна прочитати у нашій світлині за цим посиланням.

 

Так от, або тестерам з DxOMark дуже пощастило зі зразком і він дійсно має просто божественний екран, чи то Google розуміючи серйозні проблеми з пристроєм занесла валізу грошей, щоб трохи відволікти увагу від знатної “дефекації” з якістю на старті продажів. 

 

 

Доречі у профільному тесті камер, якими смартфони від Google зазвичай дуже вихваляються, Pixel Fold набрав лише 133 бали, що ставить його на 28 місце у світовому рейтингу. Звісно це не найгірші результати, але це ж топ флагман за 1800 Євро. 

 

Читати також: Літній розпродаж Xiaomi Redmi Buds 3 Pro: шумозаглушення та бездротова зарядка усього за 1400

 

Джерело: gizmochina

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 30.06.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube