Неймовірний розпродаж Samsung Galaxy S21: Компактний флагман віддають усього за 10 860

29.07.2023 2129 0

Компактний флагман за солодкою ціною

На сьогодні, компактні смартфони знайти дедалі важче. І якщо дорогі флагманські пристрої з невеликою діагоналлю знайти ще можна, то в бюджетному сегменті зараз випускають виключно “лопати”. Прихильників компактних смартфонів доволі багато і коли вони шукають собі якісний смартфон вибір у них невеликий.

 

 

Одним з непоганих варіантів у подібній ситуації є минулорічні флагмани такі як Samsung Galaxy S21, які скинули в ціні, але і досі мають дуже непогані характеристики. Galaxy S21 має Full HD+ Amoled дисплей з діагоналлю 6.2 дюйми та доволі компактні габарити.

 

Флагманський чип Snapdragon 888 вже не можна назвати дуже потужним, але його продуктивність все одно вище того ж Dimensity 1080 або Snapdragon 778 і він дозволяє швидко працювати будь-яким додаткам та інтерфейсу. В ігри можна грати всі, але у вимогливих треба знизити налаштування графіки.

 

 

Також смартфон має дуже непоганий набір камер. Основну на 12 Мп з оптичною стабілізацією, Телемодуль на 64 Мп з 3x гібридним наближенням та OIS, а також 12 Мп надширококутний сенсор. У порівнянні з бюджетними пристроями ми теж отримаємо дуже гарні результати фото і тим паче відео.

 

 

Акумулятор на 4000 мАг для компакта теж непогано. Швидка зарядка на 25 Вт на сьогодні далеко не рекордна швидкість, але тут присутня бездротова зарядка на 15 Вт, чого нема в жодному середньобюджетному смартфоні. Операційна система сучасна  Android 13 з фірмовою оболонкою One UI 5.1 і він повинен отримати навіть Android 14.

 

Якісний звук з динаміків, лінійний вібромотор та флагманські матеріали корпуса також додають пару балів в скарбничку цього пристрою. І зараз цей смартфон віддають на Aliexpress усього за 10 860 грн($290) за версію 8/128ГБ. Цю і ще багато вигідних пропозицій ви зможете знайти у нашому телеграм-каналі andro-price (Aliexpress) за посиланням нижче: 

 

Samsung Galaxy S21 8/128 ГБ - 10860 грн ($290)

 

Будь-ласка уважно читайте опис товару перед замовленням. Як замовляти посилки з Aliexpress у будь-яке місто в Україні можна подивитись в докладній інструкції за цим посиланням: 

 

Як замовляти посилки з Aliexpress 

 

Також треба мати на увазі, що при купівлі товарів вартістю понад 150 Євро, на нього може бути накладене мито у розмірі приблизно 33% від суми, яка перевищує 150 Євро. Вдалих вам покупок та мирного неба над головою.

 

Читати також: Samsung Galaxy S23 FE помітили в базі регулятора, анонс вже близько

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 29.07.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube