Ninkear представила новий ноутбук N15 Pro з 32 ГБ ОЗУ та чипом Intel Core i7 12-го покоління - майбутній хіт?

19.12.2023 958 0

ВЕЛИКИЙ ОБСЯГ ПАМ'ЯТІ ЗА ПОМІРНУ ЦІНУ

 

Компанія Ninkear нещодавно випустила на ринок нову модель ноутбука N15 Pro з досить потужним залізом та великим обсягом оперативної пам'яті. Головною фішкою є 32 ГБ ОЗУ та процесор Intel Core i7 12 покоління.

 

 

За відгуками перших оглядачів, пристрій має привабливий металевий корпус із якісною збіркою та сучасним дизайном. Екран діагоналлю 15,6 дюймів з роздільною здатністю Full HD цілком задовольняє потреби пересічних користувачів.  

 

 

Клавіатура повнорозмірна, зручна для друкування. Передбачено також сканер відбитків пальців та інші корисні функції. Система охолодження, за словами оглядачів, теж цілком адекватна встановленому "залізу".

 

 

Щоправда, комплектні модулі оперативної та постійної пам'яті дещо бюджетні та не надто швидкі - проте точно вистачить для пересічного користувача. Але їх можна легко замінити на більш продуктивні, адже в ноутбуку передбачено вільні слоти розширення. Дисплей теж непоганий, проте для професійного використання для редагування фотографій хотілося би мати трохи ширший колірний охват, проте це радше норма, аніж недолік для цього цінового сегмента.

 

 

Загалом Ninkear N15 Pro з 32 ГБ ОЗУ та 12-м ядерним Intel Core i7 пропонує чималий потенціал продуктивності за помірну ціну близько $579. Тож гаджет може стати гідною уваги опцією для тих, хто шукає недорогий ноутбук з великим обсягом пам'яті для роботи, навчання чи розваг. Якщо ви зацікавилися данним ноутбуком, залишаємо посилання на придбання.

 

Ninkear Laptop N15 Pro - придбати

Автор: Andrii S. Дата публікації: 19.12.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube