Nothing Fold (1) може стати новим королем складних телефонів

13.05.2023 1459 0

Цікавий концепт майбутнього складного смартфона від Nothing

Наразі Nothing має лише один телефон у своїй лінійці – Nothing Phone (1). А коли він дебютував, він здійснив революцію в дизайні смартфонів. 

 

Хоча компанія Nothing не підтвердила існування Fold (1), офіційний обліковий запис Twitter опублікував допис. Цей конкретний твіт продемонстрував концептуальний дизайн складного пристрою Nothing. І з першого погляду вам буде важко заперечити, що дизайнер чудово попрацював над створенням концепції.

 

 

Концепція Nothing Fold (1) походить від дизайнера Брендона Пола, якого ви можете знати як 3DPCat/BitJewel. 

 

Концептуальний рендер має довгу світлодіодну смугу з меншим круглим діодом у верхній частині. Подібно до Nothing Phone (1), цей світлодіодний дизайн Fold (1) може діяти як індикатор сповіщень.

 

 

Окрім цього, концепція Nothing Fold (1) передбачає пристрій із плоскими сторонами та квадратним шарніром. Якщо Nothing вдасться реалізувати цей дизайн, він точно може бути кращим пристроєм, ніж Google Pixel Fold і майбутній Galaxy Z Fold 5.

 

Є маленький нюанс, який видає, що перед нами лише концепт. На внутрішньому дисплеї покриття зроблене зі скла, а на сьогодні таке нажаль неможливо. 

 

 

Однак те, що виглядає цілком реально, так це надзвичайно тонкі рамки. Презентація Google Pixel Fold викликала серйозну критику величезних рамок на внутрішньому екрані і рішення показане у концепті виглядає набагато сучасніше і приємно.

 

Звісно треба пам’ятати, що це лише концепт, але якщо на нього звернули таку увагу офіційні представники Nothing, є велика ймовірність що його можуть використати як натхнення для майбутнього реального пристрою. 

 

А ми будемо чекати на Nothing Phone (2) який вже точно вийде і станеться це вже зовсім скоро.

 

Читати також: Анонс Google Pixel Fold: здається перший млин комом

 

Джерело: twitter

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 13.05.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube