Нові можливості Google Pixel Watch 2 та рекламне відео – годинник даруватимуть тим, хто передзамовив Pixel 8 Pro

26.09.2023 1195 0

безкоштовний Pixel Watch 2 отримають ПЕРЕДЗАМОВНИКИ PIXEL 8 PRO, ЙМОВІРНО, ТІЛЬКИ У США

Google Pixel Watch 2 анонсують 4 жовтня разом зі смартфонами Pixel 8 і Pixel 8 Pro. Майже всі подробиці про телефони вже просочилися, а тепер з’явилося нове промо і більше даних про Pixel Watch 2.

 


Хороша новина, принаймні для покупців з США, полягає в тому, що годинник пропонуватимуть безплатно тим, хто передзамовив Pixel 8 Pro. Про це повідомляє інсайдерка Каміла Войцеховська.

 


Новий годинник Google отримає оновлений датчик пульсу. Передбачається, що це багатопроменевий датчик Fitbit, який буде більш точним та запропонує надійні вимірювання навіть під час інтенсивних вправ.


Google додає у Pixel Watch 2 систему керування стресом Fitbit. Вона використовує відстеження реакції тіла для виявлення стресу. Годинник використовує вхідні дані cEDA для відстеження реакції організму, коливання частоти серцевих скорочень і температури шкіри, щоб зменшити рівень стресу.

 


Pixel Watch 2 зможе автоматично записувати сім типових тренувань. Сюди входять біг та їзда на велосипеді. Також є деякі нові функції безпеки, зокрема «Перевірка безпеки», яка дозволить користувачам запланувати таймер для певних ситуацій. Коли таймер закінчиться, годинник запропонує підтвердити, чи все в порядку, та чи не потрібно поділитися своїм місцеперебуванням або зв’язатися зі службами екстреної допомоги.


Одним із головних недоліків Pixel Watch минулого року був час автономної роботи. Користувачам доводилося заряджати його двічі на день – попри заявлені Google 24 години автономної роботи. Швидше за все, ситуація не зміниться і з Pixel Watch 2 знову отримує 24 години автономної роботи.

 

 


Різниця полягає у наявності режиму Always On, який цього разу включений у 24-годинну оцінку автономного часу. Тобто фактично автономність може бути більшою, якщо його вимкнути – але не варто чекати суттєвого покращення. Пристрій заряджатиметься протягом 75 хвилин.

 

Джерело: 91mobiles

Автор: Андрій Русанов Дата публікації: 26.09.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube