Новий Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46мм за 4999 грн! Оптимальний смартгодинник в Україні

06.09.2024 1910 0

Привіт! Останнім часом наш асортимент активно поповнюється не тільки крутими смартфонами. Приїхало дещо з гаджетів, а саме топовий смартгодинник від Самсунг. Можна купити Galaxy Watch 4 Classic за рекордно низькою ціною 4999 грн. Нагадуємо, що стандартна вартість становила 6999 грн.

 

Super AMOLED, корпус зі сталі, WearOS — головні фішки Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Пристрій оснащений 1.4-дюймовим екраном Super AMOLED роздільною здатністю 450 x 450 пікселів. Яскравість досягає 1000 ніт, частота оновлення на рівні 60 Гц. Габарити корпусу становлять 45.5 x 45.5 x 11 мм з вагою 52 грами. Діаметр – 46 мм.

 

 

 

Годинник виконаний зі сталі, екран захищений загартованим склом Corning Gorilla Glass DX. Відповідає міжнародному стандарту MIL-STD-810G. Вологозахист IP68 передбачає занурення на глибину до 50 метрів. Є безель, що обертається.

 

З крутих функцій у Samsung Galaxy Watch 4 Classic заявлений моніторинг артеріального тиску та ЕКГ. Можна вимірювати пульс, SpO2 і VO2 max. Велика кількість спортивних режимів з вимірюванням відстані, пройдених кроків і спалених калорій.

 

 

Обсяг оперативної пам'яті Galaxy Watch 4 Classic 46 мм – 1.5 ГБ. Постійний накопичувач на 16 ГБ. Смартгодинник працює під управлінням 5-нанометрового процесора Exynos W920 з тактовою частотою 1.18 ГГц. Роль графічного чипа виконує Mali-G68.

 

Вбудовані динаміки і мікрофон дають змогу приймати дзвінки та спілкуватися зі співрозмовниками. В якості операційної системи використовують Wear OS з фірмовою оболонкою One UI Watch 3.5.

 

 

Через Google Play можна встановлювати корисні додатки, наприклад, Spotify або WhatsApp. Підтримуються навігаційні системи GPS, GLONASS, GALILEO, BDS. З датчиків – акселерометр, барометр, компас і гіроскоп. Вібромотор лінійний.

 

Акумулятор Samsung Galaxy Watch 4 Classic на 361 мАг. Отримуємо до 3 днів роботи при помірному використанні. Бездротова зарядка зі стандартом Qi. Йде в комплекті.

 

 

До покупки пропонуємо версію Open Box. Її особливості:

  • Доступна ціна;
  • смартгодинник не був у використанні;
  • коробка розпакована;
  • ідеальний косметичний стан.

 

Єдиний нюанс, який для багатьох абсолютно не важливий – на упаковці є невеликі подряпини.

 

Samsung Galaxy Watch 4 Classic — ідеальне придбання для тих, хто шукає функціональний смарт-годинник у преміальному дизайні. Завдяки помірним розмірам підходить на чоловічу й жіночу руку. Чорний колір класичний та універсальний.

 

Для замовлення переходьте на сайт, посилання на початку статті. Також можна замовити гаджет у нашому Telegram-каналі Androprice Україна. Встигніть купити, поки діє акційна ціна. Хай щастить!

 



Автор: Аліна Нікітіна Дата публікації: 06.09.2024
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube