OnePlus Ace 2 pro: дата презентації, доля перемикача звукових профілів та флагманське залізо

07.08.2023 814 0

Продовження легенди чи простий проходимець?

OnePlus Ace 2 Pro - очікуваний китаєць холдингу BBK, який планується презентувати в Китаї вже за тиждень, 16 серпня, згідно з інформації WhyLab у Weibo.

Компанія вже зараз тізерить дизайн смартфона на фотографіях та відео, і тривожні чутки, на щастя, не підтвердилися: перемикач звукових профілів зберігся, але компанія поміняла його місцями з кнопками гучності, що спочатку викликало в мережі неприємну дискусію серед техногіків, але виходом промо-відео компанія нас заспокоїла: перемикач залишається.

 


На жаль, після злиття OnePlus з Oppo та відходом з компанії Карла Пея, компанія все ніяк не може прийти до послідовності своїх дій: то вони залишають цей перемикач, то вони його “викидають в смітник”. На цей раз послідовність їх дій зламала гойдалка регулювання гучності: в цій моделі вона справа, як у більшості Android виробників, що знову вибиває компанію з послідовності, оскільки зазвичай ця гойдалка у OnePlus знаходиться зліва

А от залізо своїх фанатів точно не розчарує: Snapdragon 8 gen 2 з просунутою системою охолодження, котрою хвалиться компанія, до 24 Гб ОЗП та до 1 терабайту вбудованої, все залежить від конфігурації. Стандарти памʼяті, до речі, не розчарують: LPDDR5x та UFS 4.0 зможуть задовольнити усіх.



Щодо камер - дива не відбулося, і компанія пропонує нам вже звичний Sony IMX 890 (наслідник Sony IMX 766) з оптичною стабілізацією, та допоміжними модулями, про які інформації все ще нема, але можемо припустити, що вони будуть мати класичну болячку субфлагманів: середній надширококутник, та фронтальну камеру з роздільною здатністю Full HD.

До речі, швидкість зарядки вас точно не розчарує: 150 Вт є дуже потужним показником, але все ще нема підтримки стандарту Power Delivery та нічого не вказано щодо бездротової зарядки.

Холдинг BBK постійно створює внутрішню конкуренцію, тож цей смартфон буде конкурувати з вже існуючими субфлагманами холдингу, а також навʼяже конкуренцію майбутній серії Xiaomi 13T, проте його успіх буде залежити від запропонованої ціни виробника.

 

Автор: Андрій Ш. Дата публікації: 07.08.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube