OnePlus Buds: TWS-навушники з потужною батареєю

14.07.2020 3360 0

OnePlus старанно і неквапливо вибудовує власну екосистему, наповнюючи поступово своє портфоліо новими продуктами. Ще однією новинкою стануть OnePlus Buds - перші TWS-навушники компанії. Буквально вчора виробник підтвердив, що 21 липня, крім OnePlus Nord, буде показана і ця гарнітура. Пройшла доба з моменту цього оголошення і OnePlus розкрила їх головну фішку.

Кіллер-фіча

Важливою особливістю OnePlus Buds є час роботи. 7 годин автономності навушників на одному заряді та 30-годин - загальний час роботи з підзарядкою від кейсу. Чи не рекорд, але більш ніж пристойний результат для наших днів. При цьому ще не забули і про комфорт, запропонувавши ергономічний дизайн та невелику вагу. Так, кожен навушник важить 4,6 грама, а вага чохла – 36 грам.

Глава компанії Піт Лау заявив про те, що OnePlus Buds орієнтовані на роботу з широким спектром пристроїв, але вони дружать зі смартфонами OnePlus. Особливо всі переваги нових навушників можна буде оцінити під час активації ігрового режиму зі зниженим рівнем затримки. Залишилося тільки дочекатися презентації та озвучування ціни, щоб зрозуміти, чи судилося OnePlus Buds стати хітом продажу.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 14.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube