Oppo Ace, прощай. Нехай живе OnePlus Ace

08.04.2022 1223 1

З'явилися перші подробиці про новинку

Торік OnePlus перестала приховувати «чиїх кровей буде» та офіційно пішла під крило Oppo. Тепер це лише суббренд, чия команда працює в тісному контакті з інженерами материнської компанії, щоб у пристроях обох компаній втілювати все те, що є у них. Не складно помітити, що курс OnePlus все більше тепер спрямований на створення пристроїв середньої руки, і за це відповідає сімейство Nord.

Але, якщо вірити авторитетному мережному інформатору Digital Chat Station, незабаром в портфоліо OnePlus з'явиться ще одна серія. І це OnePlus Ace. Ті, хто знайомий з модельним рядом Oppo і в цілому цікавиться мобільним ринком, майже напевно згадають про те, що лінійка з такою самою назвою колись існувала у Oppo. Щоправда, у 2020 році вихід новинок у її рамках було припинено і через два роки її вирішено реанімувати, але вже під брендом OnePlus.

За даними джерела, OnePlus Ace матиме процесор Dimensity 8100, запропонує технологію швидкої зарядки потужністю 150 Вт і в тильній камері в якості головного виступатиме модуль Sony IMX766 на 50 Мп. Коли може відбутися прем'єра, немає інформації.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: weibo

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 08.04.2022
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Кончаловский Андрей
1
Копия gt neo 3 от OP , все как обычно
08.04.2022 19:19
Відповісти

Останні ролики на YouTube