Oppo Reno5 та Oppo Reno5 Pro: офіційні зображення смартфонів

03.12.2020 2811 0

Виробник виклав у мережу рендери Oppo Reno5 та Oppo Reno5 Pro

Ті, хто стежить за компанією Oppo, пам'ятають, що вона періодично йде на експерименти з форм-факторами, а також дає своє прочитання з оформленням фронталки. Первенці лінійки Reno запам'яталися незвичайним механізмом висувної передньої камери. Правда, згодом компанія закинула ідею оригінального обігравання фронталки, вважаючи за краще слідувати класиці.

За тиждень відбудеться прем'єра серії Oppo Reno5 і незадовго до релізу компанія вирішила не зберігати в таємниці дизайн новинок, опублікувавши на своєму сайті їх зображення. І зрозуміло чому - «обгортка» тут аналогічна тому, що запропонували в Reno4.

Oppo Reno5 запропонує плоску OLED-панель із врізаною у лівий верхній кут селфі-камерою. Тоді як виділяти Oppo Reno5 Pro буде вигнута по краях матриця. Основна камера отримала традиційний прямокутний блок з чотирма датчиками зображення. Як головне тут повинен виступати модуль на 64-мегапікселі.

Відомо, що Oppo Reno5 та Reno5 Pro запропонують 8/12 Гб оперативної пам'яті, 128/256 Гб постійної. Базова модель серії запропонує 6,43-дюймовий екран та чіп Snapdragon 765, а «прошка» удостоїться процесора Dimensity 1000+ та діагональ дисплея склала 6,55 дюйма. Вийде ще й Oppo Reno5 Pro+ на базі Snapdragon 865 та 6,55-дюймовим екраном.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: gsmarena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 03.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube