Oppo туди. Показали смартфони з камерою під екраном

04.08.2021 1980 0

Два прототипи Oppo з підекранною камерою засвітилися на фото

Незважаючи на всі спроби виробників органічно вписати фронталку в дисплей або зменшити її до мінімально можливих величин, є чимало тих, хто вважає, що всі ці вирізи і дірки сильно псують зовнішній вигляд пристрою. Ідеєю фікс стало бажання відмовитися від отворів, виїмок тощо, але при цьому не пожертвувавши можливостями селфі. Зусилля низки компаній спрямовані випуск пристроїв з камерами, вбудованими під дисплей.

ZTE вже показала свої два апарати з підекранними камерами, а 10 серпня відбудеться прем'єра Xiaomi Mi Mix 4, який також блисне камерою під дисплеєм. Випустити смартфон із підекранною камерою прагне і Oppo, яка ще два роки тому одночасно з Xiaomi показала свій прототип такого рішення.

Як далеко у своєму прагненні випустити смартфон із камерою під дисплеєм просунулась Oppo, достеменно невідомо. Все що ми можемо зробити сьогодні, так це подивитися на «живі» фоточки двох смартфонів Oppo, які мають підекранну камеру. Виконання камери в одному із прототипів не ідеальне. Артефакти видають область розташування фронталки. Інший прототип отримав непомітну підекранну камеру і, схоже, сам апарат вийшов компактним.

Швидше за все, компанія шукає компроміс тим часом як зробити камеру максимально невидимою та можливістю створювати якісні фотографії. На жаль, немає жодної конкретики, коли компанія може випустити смартфон з підекранною камерою. Залишається тільки гадати, що Oppo не захоче відставати від Xiaomi і вже досить скоро може показати своє рішення.


Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: telegram

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 04.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube