Оптимальні продукти Apple для купівлі в 2024 році: від iPhone до MacBook

31.05.2024 2560 0

Друзі, сьогодні поговоримо про найкращі продукти Apple, які можна купити у 2024 році. Йтиметься про планшет, ноутбук і «розумний» годинник. Це будуть оптимальні моделі з крутими характеристиками та адекватною ціною.

 

Якщо вас цікавить добірка найкращих Айфонів на 2024 рік, ласкаво просимо в цю статтю. Там ми розповіли про оптимальні телефони з різних цінових сегментів. А за цим посиланням ви знайдете АнтиТОП Айфонів, які точно не варті вашої уваги.

 

 

Оптимальні продукти Apple для купівлі в 2024 році: від iPhone до MacBook

Почнемо з планшетів. На цей час базовою моделлю є iPad 10. Він коштує недорого і знаходиться у вільному продажу. Але ми категорично не рекомендуємо купувати цю модель.

 

Основна проблема iPad 10 – наявність повітряного прошарку між сенсором і екраном. Це може призвести до спотворення кольорів, зниження контрастності та розривів між пальцем або стилусом і зображенням на екрані.

 

 

Айпад 10 підтримує Apple Pencil першого покоління. Для його зарядки знадобиться перехідник Lightning, оскільки у планшета роз'єм Type-C.

 

А ось Apple Pencil другого покоління заряджається вже через магнітне кріплення до Айпада, і такий спосіб набагато зручніший.

 

 

Замість iPad 10 зверніть увагу на iPad Air 4. Зараз ціна на цей планшет впала, і він є оптимальним варіантом. Всі вищеописані недоліки, що зустрічаються в базовій десятій версії, відсутні в Air 4.

 

Якщо потрібен більш прокачаний планшет, зверніть увагу на iPad Pro з процесором M2. Це чудова модель, і нічого кращого в категорії планшетів ви не знайдете.

 

 

Екран оновлюється з частотою 120 Гц, а процесор M2 справляється з усіма можливими навантаженнями. Пристрій реально приголомшливий.

 

З ноутбуків НЕ радимо купувати MacBook Air 13 з чіпом M2. Вся справа в одночиповому SSD. Це стосується модифікації 8/256 ГБ.

 

 

У вимогливих завданнях MacBook Air 13 M2 програватиме моделі з процесором M1, у якої двочиповий SSD. При цьому Air на M1 скоро ще сильніше впаде в ціні, адже його зняли з виробництва.

 

Відмінним рішенням є Macbook Pro 2021 з процесором M1 Pro. У базовій версії пропонується 8 ГБ оперативної та 512 ГБ постійної пам'яті, чого достатньо з головою. Дисплей на 14 дюймів, матриця mini LED, частота оновлення – 120 Гц.

 

 

Потрібен ноутбук з великим дисплеєм, але компактними габаритами? Можна придивитися до MacBook Air на 15 дюймів.

 

Але нагадуємо, що базовій версії доведеться змиритися з одночиповим SSD. Та й частота оновлення екрана – всього 60 Гц.

 

 

Вас зацікавить: Ось чому iPhone краще за Android. Краще нововведення Apple за останні часи


Тепер трохи поговоримо про «розумний» годинник. Apple Watch можна вважати найкращими смартгодинниками у світі. Але працюють вони тільки з Айфонами. Під’єднати Епл Вотч до смартфона на Android не вдасться.

 

 

Тим, у кого є iPhone, можемо порекомендувати сьоме або восьме покоління «розумних» годинників. Оскільки дві останні серії майже не відрізняються та в них мінімум нових фішок.

 

Лінійка Apple Watch Ultra підійде далеко не всім. Дисплей там величезний, діаметр становить 49 мм. Це точно не варіант для тонкого зап’ястка.

 

 

Якщо потрібно заощадити, дивіться в бік серії Apple Watch SE. Там оптимальна ціна й тільки потрібні опції, без надмірностей. Також рамки навколо екрана товщі й відсутня опція AOD.

 



 

Нагадаємо, що Айфони та іншу техніку від різних виробників ви можете купити за найнижчими цінами в нашому Telegram-каналі Androprice Україна. Заходьте, переглядайте асортимент і вибирайте відповідний девайс. Хай щастить!

 

 

Відео у TikTok на цю тему дивіться за посиланням

Автор: Аліна Нікітіна Дата публікації: 31.05.2024
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube