Планшет Blackview Tab 11: характеристики, ціна та терміни виходу

24.11.2021 2134 0

Пандемія та карантинні заходи викликали продаж планшетів. Пожвавились і виробники, які почали пропонувати нові моделі. Серед них виявилася і компанія Blackview , основна спеціалізація якої - випуск захищених пристроїв. Одна з майбутніх новинок - Blackview Tab 11, яка стане пробою пера компанії в середньому класі планшетів.

У мережу виклали постер, що демонструє дизайн Blackview Tab 11, а також назвали низку характеристик. Задають тон у зовнішньому вигляді планшета плоскі грані на кшталт iPhone. Каркас повинен бути виконаний з алюмінію і для надання ефектності новинки крім сірого та сріблястого кольорів запропонують стильний зелений відтінок.

Про характеристики Blackview Tab 11 відомо, що він запропонує дисплей діагоналлю 10,36 дюйма роздільною здатністю 2000х1200 пікселів, восьмиядерний чіпсет Unisoc T618, який в частині продуктивності перевищує Snapdragon 675. Він повинен запропонувати 8 Гб оперативної пам'яті і основну камеру роздільною здатністю 13-мегапікселів.

Планшет отримає підтримку Wi-Fi, двох сімок та 4G LTE, а також сертифікат Widevine L1 для перегляду контенту на YouTube, Netflix, Disney+ та інших сервісах у високій якості. Анонс Blackview Tab 11 має відбутися до кінця листопада і нас орієнтують на те, що цінник буде близько $190.

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 24.11.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube