Розклад прем'єр флагманів 2021 року: новинки 4 кварталу

17.09.2021 3008 0

До кінця року ми можемо побачити складні смартфони від Google, Oppo, Vivo та Xiaomi

Можна було зробити висновок, що в останньому кварталі цього року на нас чекає анонс Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro і на цьому план прем'єр флагманів 2021 можна вважати виконаним. Щоправда, є ймовірність, що нам покажуть Xiaomi 12, але він буде позиціонуватися як флагман 2022 року. Але спеціаліст компанії DSCC, яка спеціалізується на дисплеях, повідомив, що дещо цікаве до кінця 2021 покажуть.

Він виклав у мережу список пристроїв, що мають адаптивні 120-герцеві OLED-дисплеї із зазначенням часу їх виходу. Звертає на себе увагу те, що серед прем'єр четвертого кварталу 2021 року значаться складні смартфони від Google, Vivo, Xiaomi і Oppo, а також є ймовірність, що складну конструкцію запропонує і Samsung W22 5G, але чи буде він з гнучким дисплеєм, залишається гадати.

У цьому списку очікується побачити Xiaomi 12 і сюрпризом стало те, що в ньому є Huawei Mate 50 Pro, у можливість появи якого у четвертому кварталі цього року віриться насилу. Є в списку пристроїв і Samsung Galaxy Note 20 Ultra, який, як відомо, скасовано. Ця помилка змушує засумніватися, що й інша інформація правильна. Можливо, вся справа в тому, що список складався на початок нинішнього року, і тоді Samsung ще не визначилася з випуском оновлення в рамках серії Galaxy Note. Як і не було впевненості, що Mate 50 Pro буде відкладено.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 17.09.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube