Realme GT Neo 3: прес-рендер, характеристики та ціна

22.02.2022 11657 0

Цей цінник варто сприйняти зі скепсисом

Realme готує смартфон, який стане частиною флагманської лінійки GT - Realme GT Neo 3. Він буде наступником Realme GT Neo 2, у якого виявилося достатньо козирів, щоб стати хітом продажів і одним із найкращих смартфонів минулого року. Чи так буде добрий у всіх відносинах Realme GT Neo 3?

Видання Zollege спільно з авторитетним інсайдером @OnLeaks виклало у мережу зображення Realme GT Neo 3, а також розповіло, які характеристики він може запропонувати. Нам показали оформлення блоку основної камери, який останнім часом став єдиним елементом, де дизайнери можуть самовиразитися і запропонувати щось оригінальне.

У випадку з Realme GT Neo 3 нічого свіжого та проривного не запропонують. Ззаду встановили прямокутної форми майданчик із трьома датчиками зображення, де головний відрізняється від інших двох своїми збільшеними розмірами. Ключовий сенсор та два інших розділяє світлодіодний спалах, а напис на блоці вказує, що головний датчик роздільною здатністю 50 Мп і запропонував оптичний стаб.

Передбачається, що Realme GT Neo 3 запропонує 6,62-дюймовий Super AMOLED-екран, платформу Snapdragon 888, 8 Гб оперативної пам'яті та 256 Гб постійної пам'яті. Габарити корпусу складуть 158,5 х73, 3х8, 4 мм і всередині нього сховають батарейку ємністю 5000 мАг.

Смартфону приписують дисплейний дактилоскопічний датчик, селфі-модуль на 16 Мп, потрійну тильну камеру 50 Мп + 8 Мп +2 Мп та операційну систему Android 12 з надбудовою Realme UI 3. Представити його мають до кінця липня та очікуваний цінник $342.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: zollege

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 22.02.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube