Realme GT Neo 3 жир, цукрова лихоманка , Росія очиститься і удар по багатьох галузях

24.03.2022 2396 3

Сідайте зручніше і познайомтеся з черговою порцією новин. Останні дні видалися насиченими на події і не в останню чергу завдяки подіям, що відбуваються на території України та Росії. Про це ми поговоримо у другій частині нашого випуску, а почнемо з інфоприводів, що підкинули нам технологічні компанії.

Realme провела чергову презентацію і представила збалансований GT Neo 3. Тут вам зарядка на 150 Вт, чіпсет Dimensity 8100, оптичний стаб в камері і приємний цінник від $314. OnePlus ніяких анонсів не було, але інсайдери злили графік майбутніх релізів. Новинки йтимуть кучно, почнуть із бюджетника, а завершать преміальним OnePlus 10 Ultra

Samsung запатентувала смартфон а-ля Xiaomi Mi Mix Alpha, а мережеві джерела злили характеристики Galaxy M53 5G. Xiaomi ж заявила, що роботи над електрокаром йдуть та йдуть успішно. У третьому кварталі широкої аудиторії виявлять інженерний прототип електромобіля. У планах також випуск Xiaomi 12 Lite, Poco F4 та Poco F4 Pro. Усі новинки мають своїх прототипів: Xiaomi Civi, Redmi K40S та Redmi K50 Pro.

Тим часом, Meta визнана екстремістською організацією і покупка реклами в них буде вважатися спонсоруванням екстремістської діяльності. А мерія Москви відмовила у мирній ході проти війни в Україні через ковидні обмеження, але ці заходи не завадили зібрати величезну кількість глядачів на мітинг-концерт, присвячений восьмій річниці возз'єднання Криму з Росією. Тобто COVID-19 штука виборча і він точно обійде стороною тих, хто прийшов відсвяткувати віджимання Криму в України.

Глава Роскосмосу Дмитро Рогозін заявив, що ГЛОНАСС чудова навігаційна система, яка чудово замінить GPS. Тому, якщо GPS відключать - напружуватися не варто. Тим часом економіка Росії програє в економічній війні, триває результати західних компаній і російські компанії позбавляються важливих комплектуючих, сировини та матеріалів.

На тлі дефіциту побутової хімії, що насувається, голова Національної спілки захисту прав споживачів вирішив розповісти росіянам про її шкоду. Він здійснив екскурс у минуле та запропонував користуватися народними засобами, які були в побуті на Стародавній Русі. Чому б тоді не рекомендувати всім повернутися в печери та одягнутися у шкури? Щоб точно не було потреби в побутовій хімії.

Тим часом у Росії триває цукровий ажіотаж, ловлять спекулянтів і торговельні мережі відмовилися від продажу електроніки на виплат через обвал рубля. Хакери зі свого боку розв'язали кібервійну російським держструктурам та закордонним компаніям, які не пішли з ринку РФ. Ці та інші новини — на відео. Приємного та пізнавального перегляду!

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 24.03.2022
Коментарі
Всього коментарів: 3
 
Дмитрий Давыдовский
0
Сахара навалом. Совсем там ебанулись...
28.03.2022 22:07
Відповісти
Den Snig
-2
Конечно навалом. Так же как и работает Эппл пэй, гугл пэй, доллар по 70, работают мак, бургер кинг, КФС, продаются новые авто (не ведра ВАЗ) и не увеличилась безработица в разы. Вы все врете))))
28.03.2022 22:37
Відповісти
Андрей Романов
3
Den Snig, олень доллар падает, рубль нарастает, до всего этого доллар был 77-79, сейчас 83-84, через пару тройку дней вернется к тем же 79, что ты тут несешь? В бургер кинге и кфс народа навалом, как работали так и работают, из авто есть куча альтернатив, да и уже классные китайские авто джили, хэвэйл и тигго легко можно купить. по поводу оплаты мир пэй без проблем работает, не говоря о банковских картах.Ты реально думаешь, что мы в России тут негодуем и трясемся?хахаха, наивный еблан
31.03.2022 00:22
Відповісти

Останні ролики на YouTube