Redmi K60 Ultra вийде у 3 кварталі 2023 та отримає новий процесор

07.04.2023 1565 0

Флагман від Redmi буде на MediaTek

Компанія Xiaomi випустила серію Redmi K60 у грудні минулого року. Вперше у ній з’явилась бездротова зарядка і це ще на крок наблизило їх до звання повноцінних флагманів. В мережі неодноразово з’являлась інформація що компанія працює над третім представником лінійки під назвою K60 Ultra. 

 

 Redmi K60 Pro

Digital Chat Station вже повідомляв ключові особливості цього пристрою і найцікавішим, на мій погляд, є процесор майбутнього апарата MediaTek Dimensity 9200+ який, як очікується, буде представлений наступного місяця. У попередніх лінійках також використовувались чіпи від тайванців, але вони все одно позиціювались як недорога заміна Snapdragon.

 

Топова модель K50 Ultra була на “драконі”, а цього року навпаки, молодша і середня на Snapdragon, а серцем ультри буде Dimensity. Це в черговий підтверджує що компанії остаточно позбулися стереотипу про безперечну перевагу Qualcomm на ринку мобільних процесорів.

 

 

Згідно з витоками, Redmi K60 Ultra буде оснащений дисплеєм 1,5K із частотою оновлення 144 Гц. В плані роздільної здатності це невеликий даунгрейд у порівнянні з 2К дисплеями молодших моделей, а от частота оновлення трохи зросте. Повідомляється, що пристрій також буде підтримувати швидку зарядку потужністю 120 Вт. Також інсайдер підтвердив що смартфон буде випущено в 3 кварталі 2022 року, тобто в період з липня по вересень.

 

Читати також: Xiaomi 13 Ultra отримає нову оптику Leica Summicron та вийде у квітні

 

Джерело: gizmochina

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 07.04.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube