Redmi Note 12 Pro: смартфон вогонь, у прямому значенні слова

28.04.2023 1910 0

Дуже неприємний випадок стався із жителем Індії

В соціальній мережі Twitter з’явилось повідомлення про чергове самозаймання смартфона у кишені чоловіка. І по дивному збігу обставин це чомусь знову сталось в Індії. Чи то там аномальна зона якась, чи то індуси використовують пристрої не за призначенням, історія про це замовчує. 

 

 

Так от, Навін Дахія повідомив, що Redmi Note 12 Pro він купив 13 лютого поточного року. 11 квітня він працював на своєму полі, мобільний пристрій знаходився у нагрудній кишені сорочки. Раптом чоловік відчув печію. Опустивши вниз очі, він побачив полум'я.

 

Зволікати індійський фермер не став. Він одразу витяг палаючий гаджет з кишені, після чого кинув його на поле. Дахії пощастило, від несподіваного самозаймання смартфона він не постраждав. При цьому Redmi Note 12 Pro виявився повністю знищеним.

 

 

Через день чоловік зв'язався із співробітником служби техпідтримки Redmi. Виразної відповіді з приводу інциденту із загорянням мобільного пристрою він так і не отримав. Чоловік сказав, що якщо найближчим часом йому не допоможуть у вирішенні питання, він звернеться до суду.

 

Судячи з того, що його твіт вже видалено, з ним все ж таки зв’язались і заплатили за мовчання. Наразі ніякого подальшого розголосу інцидент не отримав. Цікаво скільки таких випадків не доходить до ЗМІ і наскільки масовою може бути ця проблема. Смартфон наш постійний супутник і такі випадки можуть зашкодити здоров’ю і навіть нести загрозу для життя.

 

Читати також: Redmi Note 12R Pro: ще одна новинка у багатодітному сімействі Xiaomi

 

Джерело: twitter

 

 

 

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 28.04.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube