Redmi вже готова масово виробляти смартфони із зарядкою 300 Вт, хто буде першим?

26.03.2023 1206 0

Xiaomi готові захопити пальму першості у швидкісній зарядці смартфонів

За даними популярного інформатора Digital Chat Station, Xiaomi готова масово виробляти технологію надшвидкої зарядки потужністю 300 Вт, яка може повністю зарядити смартфон всього за п’ять хвилин.

 

 

Нещодавно компанія продемонструвала модифіковану версію Redmi Note 12 Pro+, яка мала на борту акумулятор з підтримкою надшвидкої зарядки і найближчим часом ця технологія буде застосована до моделей масового виробництва.

 

Модифікована версія Redmi Note 12 Pro+ заряджає свою батарею ємністю 4100 мАг майже до 50% всього за дві хвилини, а повністю заряджається всього за п’ять хвилин за допомогою технології надшвидкої зарядки 300 Вт. Хоча якщо бути до кінця чесним, пікова потужність складає 290 Вт, а 300 - Ватною її прозвали маркетологи, щоб виглядало більш вражаюче.

 

 

Технологія надшвидкої зарядки Redmi 300W є результатом інноваційного дизайну та нових матеріалів, від зарядного пристрою до архітектури заряджання смартфона та модифікованого акумулятора. У зарядному пристрої використовується інтегрований розчин GaN (нітрид галію) четвертого покоління.

 

Кастомний чіп заряду з коефіцієнтом перетворення 98%. Технологія надшвидкої зарядки Redmi 300W є проривом у технології швидкої зарядки, і ця технологія також може бути використана і в інших пристроях, таких як ноутбуки та електромобілі.

 

 

Хоча, якщо чесно, мені здається що сталося навпаки, цю технологію якраз підгледіли у інженерів що розробляли швидку зарядку для топової версії електрокара Xiaomi. 

 

Наразі точно невідомо яка модель стане першою з такою потужністю зарядки, але з високою ймовірністю це буде окрема версія смартфона майбутньої лінійки K70. Це буде відповідь на субфлагманські GT Neo 5. Є звісно ймовірність що це буде чергова модель нескінченої лінійки Note 12, але на мою думку така зарядка просто не влізе в бюджет Note серії.

 

З нетерпінням чекаю на такі смартфони, і не для того, щоб придати собі саме його, а для того, щоб наявність таких потужних зарядок зробила мейнстрімом зарядки 100-120 Вт і вони були вже у кожному апараті.

 

Читати також: Redmi Note 12 Turbo отримає камеру із "флагманським досвідом" та рекордні обсяги пам'яті

 

Джерело: gizmochina

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 26.03.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube