Рожеві букви на екрані Pixel 8 Pro – користувачі спостерігають дефект в режимі Always On

17.10.2023 646 0

Схоже, емейзінг цього року спостерігається не тільки на iPhone 15 Pro

З дивним, але не поодиноким ефектом зіткнулись деякі власники смартфонів Google Pixel 8 Pro. Під час роботи режиму Always On текст у частині екрана змінює колір на рожевий чи жовтий. Причини цього невідомі, але певні закономірності простежуються.

 

 


Дефект спостерігається лише на моделі Pixel 8 Pro, звичайний Pixel 8 поводить себе нормально. Це говорить як мінімум про залежність несправності від апаратної конфігурації (але не тільки від неї).Зміну кольору тексту помітили на фінальній версії ПЗ Android 14 для Pixel 8 Pro або на Android 14 QPR1.

 

 


Під час роботи екрана у звичайному режимі відтворення кольорів на зображенні або текстах нормальне. У режимі Always On текст змінює колір не скрізь, а лише збоку або зверху. Також користувачі помітили залежність несправності від навколишнього рівня освітлення: найбільше вона проявляється коли навкруги темно.

 

 


Сукупність факторів дозволяє припустити, що ефект пов’язаний з автоматичним регулюванням яскравості під час Always On та поганого освітлення, але це лише здогадки. Google поки ніяк не прокоментувала несправність та не запропонувала виправлення.

 

Джерело: 9to5google

Автор: Андрій Русанов Дата публікації: 17.10.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube