Розумні окуляри Xiaomi Mijia надійшли у продаж за ціною $126, це вам не $3500

10.06.2023 1306 0

Компанія Xiaomi випустила розумні окуляри, які, чесно кажучи, не дуже і розумні

Як повідомили в  IT House 9 червня, о 10:00 цього ранку вперше надійшли в продаж нові окуляри Mijia Smart Audio від Xiaomi. На вибір пропонується п’ять різних стилів.

 

 

Згідно з офіційним вебсайтом Xiaomi, зовнішній вигляд нових розумних аудіоокулярів Mijia досягається коштом нового процесу вакуумного покриття NCVM.

 

Що стосується функцій, нові розумні аудіоокуляри Mijia використовують технологію відкритого звукового поля, підтримують об’ємне звучання на 360°, оснащені ультрадинамічними балансними динаміками площею 128 мм² і подвійною підвісною балансуючою структурою SBS2.0.

 

 

Крім того, продукт також оснащений якісними мікрофонами із системою інтелектуального шумозаглушення.

 

Відомі також показники автономної роботи, нові розумні аудіоокуляри Mijia можуть працювати більше ніж тиждень в режимі очікування, понад 10 годин у режимі безперервного прослуховування музики та близько 7 годин розмови.

 

На момент публікації нові окуляри Mijia Smart Audio Glasses були розпродані в торговому центрі Xiaomi, але деякі все ще доступні на JD.com. Варто зазначити, що краудфандинг цього продукту розпочався у квітні цього року, а краудфандингова ціна становила 112$.

 

 

Тепер звичайним покупцям їх пропонують по $126 і навіть по цій ціні вони мають неабиякий попит. Є висока ймовірність того, що анонс гарнітури від Apple сколихне ринок подібних гаджетів і підвищить цікавість покупців.

 

Тож навіть якщо продукт купертинівців провалиться, для галузі в цілому ефект все одно буде позитивним.

 

Читати також: Apple став лідером з продажу смартфонів у Північній Америці. Продажі Samsung різко впали

 

Джерело: ithome

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 10.06.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube