Samsung зі всіх сил старається отримати першість! Компанія співпрацює з AMD та Qualcomm, щоб впровадити технологію FSR - це складе конкуренцію Apple!

05.11.2023 1369 0

Усі взялися за ігри в телефонах

З останніх витків ми дізналися, що компанія Samsung планує представити свої флагмани публіці 17 січня 2024 року і буде оснащена спеціальним процесором Snapdragon 8 Gen 3 з можливістю розгону. Це означає, що новинка вже скоро з'явиться.

 

 

Однак, згідно з останньою інформацією, що з'явилася, спеціальний процесор буде не єдиним, що відрізняє цей телефон від його конкурентів. Samsung співпрацює з AMD та Qualcomm, щоб впровадити технологію FSR (FidelityFX Super Resolution) у своїх флагманських смартфонах.

 

 Для тих, хто не знайомий з FSR, це технологія, розроблена AMD для підвищення ігрової продуктивності, яка конкурує з DLSS від Nvidia. Ця технологія дозволяє вашому пристрою запускати графічно вимогливі ігри більш плавно, не перевантажуючи апаратне забезпечення.

 

 

Попри переважаюче становище компанії на ринку, Samsung все рівно поки пасе задніх у флагманському сегменті смартфонів, тому на наступний рік компанія має великі плани з цього приводу, щоб обігнати свого головного конкурента - Apple.

 

Джерело: sammobile

Автор: Неля Самсон Дата публікації: 05.11.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube