Складаний Huawei Mate Xs 2: характеристики та терміни виходу

22.04.2022 1392 0

Форм-фактор буде від першого Mate

Huawei була другою за Samsung компанією, яка представила комерційний варіант складаного смартфона. Первінець Mate X справив враження своєю стильною зовнішністю і тим, що компанія ризикнула встановити гнучку матрицю на зовнішній стороні. Щоправда, потім виявилося, що таке рішення непрактичне та недовговічне. Згодом компанія використала «фолдподібний» дизайн, де гнучка матриця знаходиться на внутрішній стороні корпусу.

 

Незважаючи на тяжке становище на ринку та відсутність доступу до низки просунутих технологій, від ідеї випуску складних смартфонів Huawei не відмовилася. На підході Huawei Mate Xs 2 і сьогодні було названо дату його виходу. Компанія опублікувала тизер, який сповіщає про те, що реліз відбудеться 28 квітня. При цьому компанія інтригує слоганом «обличчя, яке варто побачити».

 

 

Судячи з зображення на тизері, Huawei Mate Xs 2 компанія повернеться до ідеї смартфона з гнучкою матрицею на зовнішній стороні. Фішкою пристрою повинен стати легкий і тонкий корпус, а також складка на дисплеї обіцяє бути мінімально помітною. Очікується, що живити апарат стане акумулятор ємністю 4500 мАч зі швидкою 66-ватною зарядкою і як апаратна основа запропонують Kirin 9000. Так, подейкують, що компанія приберегла партію фірмових процесорів для складного смартфона.

 

Доступний Huawei Mate Xs 2 буде лише на ринку Китаю, і програмною платформою виступить власна операційна система HarmonyOS. Чим ще зможе здивувати виробник у новинці, відомостей немає.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 22.04.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube