Смарт-годинник Mobvoi TicWatch E3: варіант для всіх. Оглядаємо?

09.06.2021 2933 2

Чіп Snapdragon Wear 4100 – велика рідкість у світі смарт-годин. Сьогодні більшість розумних годинників з Wear OS, які доступні до покупки, працюють на старому процесорі Snapdragon Wear 3100 за винятком Mobvoi TicWatch Pro 3. Донедавна цей гаджет був єдиним у своєму роді, хто пропонував новий чіп. І тепер йому компанію складуть ще один розумний годинник з Snapdragon Wear 4100, і вони теж від компанії Mobvoi - TicWatch E3.

Коштує новинка близько $200, і ми серед перших, хто зумів отримати її. При відносно невисокому ціннику Mobvoi TicWatch E3 повинні перевершувати інших конкурентів щодо продуктивності та автономності роботи завдяки новітньому процесору від Qualcomm.

Ви можете переглянути експрес-розпакування Mobvoi TicWatch E3 на нашій сторінці в Instagram . Побіжно пробіглися за характеристиками новинки та оцінили їх дизайн. Але це тільки перший погляд на розумний годинник після того, як його дістали з коробки. Плануємо грунтовно вивчити смарт-годинник і протестувати їх функції, щоб зрозуміти, що можуть запропонувати Mobvoi TicWatch E3 і чи варто їх рекомендувати до покупки.

Але ми не впевнені, що наша «інквізиція» смарт-годинника потрібна, цікава і буде вам корисна. Тому вирішили запитати вас: чи варто робити повноцінний огляд Mobvoi TicWatch E3? Якщо так, то яким моментам приділити увагу і що вам хотілося б дізнатися про них.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 09.06.2021
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Яворський Дмитро
3
Чекаю огляд, особливо хочеться порівняння з ticwatch pro 3 gps.
13.06.2021 21:12
Відповісти
Nioz Nioz
4
Ждем обзор. Очень интересно глянуть годные или нет часики! Как автономность и дисплей?
12.06.2021 18:02
Відповісти

Останні ролики на YouTube