Telegram: голосові чати та монетизація месенджера

23.12.2020 2175 0

З 2021 року стартує монетизація Telegram та нове оновлення месенджера приносить голосові чати

Для шанувальників месенджера Telegram сьогодні є дві новини. Перша — сталося масштабне оновлення програми. А друга полягає в тому, що, починаючи з 2021 року, Telegram почнуть монетизувати. Павло Дуров пообіцяв, що монетизація буде «ненав'язливою» і більшість користувачів навіть не помітять змін.

Обіцяно, що всі поточні послуги Telegram залишаться безкоштовними, як і не планується надавати рекламою послуги, заточені на обмін повідомленнями. Монетизувати планують додаткові функції, що надаються користувачам з розширеними потребами та для бізнес-команд. Серед причин такого кроку Павло Дуров назвав необхідність того, щоб сервіс став окупним.

За його словами, весь цей час він фінансував Telegram із особистих заощаджень. Але за нинішніх темпів зростання активних користувачів — складно покривати всі витрати. «Коли технологічна компанія зростає до таких розмірів, вона має лише 2 шляхи — почати заробляти, щоб покривати витрати або бути проданою іншому великому гравцеві», — заявив Павло Дуров.

Що стосується оновлення, то воно приносить із собою голосові чати в групах, нові анімовані емодзі, можливість редагувати вже надіслані фото та багато іншого. Так, аудіоконференцію можна запустити у будь-яких групах, не припиняючи листування. Голосовий чат відкритий постійно та учасникам не обов'язково погоджувати час. Він є відкритим майданчиком для неформальних розмов, до яких можна підключитися будь-якої миті.

У програмі Android цей режим відображається поверх інших програм, в ньому можна керувати мікрофоном, бачити учасників чату навіть тоді, коли програма згорнута.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 23.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube