TikTok назвали умови для порятунку від блокування в США

17.07.2020 3727 0

Світ розділився на три табори: комусь подобається TikTok, когось він бісить, а хтось зовсім не знає що це. Але реальність вже така, що зараз від цієї «вірусної» машини китайського виробництва нікуди не подітися, для багатьох це гарний спосіб розважитись за переглядом різноманітних роликів.

Діяльність цього сервісу вкрай зацікавила США, для яких все, що «зроблено в Китаї», є потенційною загрозою національній безпеці. Раніше стало відомо, що Білий дім серйозно розглядає можливість заблокувати роботу TikTok у США, а все через те, що вони можуть співпрацювати з владою Китаю.

Звичайно, творці TikTik всі звинувачення відкидають і заявляють, що вони є законослухняною компанією і нікому нічого не «зливають». Чи повірить їм влада США? Скоріше за все ні. Але шанс на порятунок є. І він дуже цікавий стати американською компанією.

Так, економічний радник Білого дому Ларрі Кудлоу заявив про те, що TikTok потрібно розірвати "кровні узи" з компанією-творцем ByteDance та працювати як "незалежна американська компанія". Чиновник вважає, що такий шлях є кращим, ніж потрапити під заборону. Малоймовірно, що відбудеться «розлучення» TikTok та ByteDance, а це означає, що питання з блокуванням TikTok у США вже вирішено.

Для довідки. Китайська компанія ByteDance створена у 2012 році та спеціалізується на розробці мобільних додатків. Її головний продукт - агрегатор новин Toutiao з аудиторією 120 млн людей щодня. Сам TikTok був створений у 2016 році і спочатку називався Douyin.

Джерело: gizchina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 17.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube