ТОП 5 застосунків для роботи з фото і відео. Де завантажити?

18.04.2024 4478 0

Друзі, зараз поговоримо про 5 найкращих застосунків для роботи з фото та відео. Це будуть найпопулярніші інструменти, які можна використовувати як для роботи, так і в аматорських цілях. Декілька додатків підійдуть навіть для графічних дизайнерів.

 

ТОП 5 застосунків для роботи з фото і відео. Де завантажити?

Почнемо з програми під назвою Canva, яка може похизуватися розширеним функціоналом. Цей додаток часто використовують у професійних цілях. Canva дозволяє швидко та просто створювати макети, логотипи, листівки, плакати, та взагалі будь-яку інфографіку.

 

 

Є безліч готових шаблонів з різною тематикою, а також можна з нуля створити власний макет. Щоб урізноманітнити своє творіння, додайте до нього цікаві фільтри, ефекти, наліпки й написи. Вашу фантазію нічого не обмежує.

 

 

Canva працює не тільки з фото, а й з аудіо та відео. Основний функціонал безкоштовний, але є платне доповнення Canva Pro.

 

 

Наступний застосунок також підійде користувачам, які створюють професійні зображення. Називається він Photoroom. Програма вміє автоматично видаляти та замінювати фон на будь-якому зображенні, а також вирізати окремі деталі та навіть змінювати їхній колір.

 

 

Це ідеальний додаток для людей, які продають в інтернеті якісь товари та хочуть оформити їх у професійне і якісне зображення. Або вам просто треба гарне фото на профіль у соцмережах. Photoroom з цим чудово впорається.

 

 

Ще один застосунок з безліччю цікавих шаблонів – це Picsart. Він вже більше підходить для аматорського повсякденного використання: наприклад, щоб підкоригувати селфі або прибрати зайві деталі з сімейного фото.

 

 

Ви можете експериментувати та пробувати різні фільтри, видаляти фон, додавати написи й наліпки. Знову ж таки, є можливість обробляти як фото, так і відео. Більшість функцій безкоштовні, але є деякі преміумопції, які вже вимагають оформлення передплати.

 

 

Не будемо далеко відходити від теми селфі та розглянемо ще один крутий інструмент, який називається Facetune. Думаю, про нього вже чула кожна людина, яка займається своїми соцмережами.

 

 

Facetune допомагає значно покращити якість ваших селфі: прибрати якісь недоліки зі шкіри, додати макіяж, відбілити зуби, підкреслити риси обличчя і змінити колір очей та волосся. Також у застосунку присутні інші потрібні фішки: розмиття або заміна фону, посилення освітлення, додавання яскравих фільтрів та ефектів.

 

 

Це незамінна штука для тих, хто хоче завжди мати чудовий вигляд на фото.

 

 

Ну й остання програма на сьогодні орієнтована вже саме на відео. Це крутий відеоредактор InShot, завдяки якому ви можете зробити повноцінне відео з окремих нарізок, комбінувати фото та відео, додати власну аудіодоріжку та різні ефекти для переходів.

 

 

Застосунок дозволяє сповільнювати чи прискорювати відеоролики, змінювати фон і навіть вміє робити автоматичні субтитри. Для нескладного відеомонтажу це прямо крутий інструмент, і працює він безкоштовно.

 

 

А ви використовуєте якісь застосунки для роботи з фото і відео?

 



Відео у TikTok на цю тему дивіться за посиланням

Автор: Аліна Нікітіна Дата публікації: 18.04.2024
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube