У Xiaomi з'являться навушники з шумозаглушенням

03.08.2020 2694 0

Компанія Xiaomi готується зробити приємний сюрприз для тих, хто шукає навушники з активним шумом придушення. Зараз у портфоліо виробника не бракує асортименту бездротових навушників, але всі вони позбавлені важливої фічі — активного шумодава, який є невід'ємною фічею топових гарнітур.

Інформація про нові навушники була знайдена у базі даних сертифікаційного відомства Bluetooth SIG. Новинка згадується з ім'ям "Mi Active Noise Cancelling Earphones" і за даними регулятора це TWS-навушники з підтримкою Bluetooth 5.0, аудіокодеків AAC і SBC, а також захистом від поту та бризок за стандартом IPX4. Очевидно, що навушники отримають кілька мікрофонів, які відповідають за роботу системи активного шумоподавлення.

Проходження процедури сертифікації свідчить про те, що анонс не за горами. Можливо, нові навушники представлять 11 серпня на прес-заході, присвяченому 10-річчю Xiaomi. Компанія обіцяла показати якісь нові продукти та не виключено, що серед новинок буде нова гарнітура з активним шумоподавленням. Також у цей день може відбутися прем'єра смартфонів Xiaomi Mi 10 Pro+ та Redmi K30 Ultra.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 03.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube