На початку жовтня OnePlus Nord обзаведеться ще однією версією

12.08.2020 2151 0

Китайська компанія OnePlus, яка входить до складу BBK Group, минулого місяця представила "бюджетний" OnePlus Nord. Смартфон вийшов цікавим з фірмовими фішками компанії на кшталт оболонки OxygenOS і важеля перемикання режимів звуку. Він може стати хітом продажів, адже знайдеться чимало тих, хто хотів би прикупити апарат від OnePlus за недорого, можливостей якого вистачить більшості користувачів.

Смартфон вже надійшов у продаж та у виборі колірного оформлення користувачі обмежені двома кольорами: сірий Gray Onix або блакитний Blue Marble. Досить мізерний вибір відтінків у колірній палітрі. А ще з якихось причин компанія стала пропонувати класичний чорний колір.

Компанія приготувала сюрприз і на початку жовтня може вивести на ринок OnePlus Nord у новому кольорі – «сірий попіл» (Grey Ash). Чи це буде матовий відтінок або глянсовий, невідомо. До речі, сама компанія мовчить про випуск пристрою в новому кольорі. Про його появу розповіли авторитетні інсайдери, які неодноразово помічені за зливом достовірної інформації.

Нагадаємо, що OnePlus Nord побудований на базі чіпа Snapdragon 765G, має AMOLED-дисплей 6,44 дюйма з частотою оновлення 90 Гц, екранним сканером відбитків пальців, батареєю 4115 мАч зі швидкою 30-ватною зарядкою Warp Charge. Основна камера із 4 датчиками, де головний Sony IMX586 на 48 Мп. У Європі цінник на апарат стартує з позначки 399 євро.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 12.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube