У мережі з'явилося фото захисної плівки Huawei Mate 40 Pro

29.07.2020 2410 0

У міру наближення презентації Huawei Mate 40 чутки та витоки про цей смартфон стануть справою повсякденною. Зараз інсайдери не радують великою кількістю інформації про новинки, відомості доводиться виловлювати по крихтах на просторах мережі. На цей раз один із блогерів показав захисну плівку, яка, як він стверджує, призначена для дисплея Huawei Mate 40 Pro.

Що показали

По фото можна зробити висновок, що новинка отримає вигнутий по кромках дисплей і овальний отвір, куди вбудують, ймовірно, дві передні камери. Цей знімок спровокував суперечки на тему того, чи отримає Huawei Mate 40 Pro все ж таки технологію 3D-сканування по обличчю. Адже раніше досить авторитетний техно-шпигун RODENT950 заявив, що ця фішка стане частиною нового смартфона. На цьому етапі спростувати або підтвердити цю інформацію неможливо. Технологічний отвір в екрані може вмістити одну камеру і датчики, необхідні для роботи системи.

Що відомо про смартфон

За попередніми даними, розмір діагоналі дисплея Huawei Mate 40 Pro складе 6,7-6,8 дюйми та реалізують частоту оновлення 120 Гц. Смартфон повинен запропонувати наекранний сканер відбитків пальців, нову фірмову флагманську платформу Kirin 1000/1020, акумулятор ємністю не менше 4500 мАг, швидку дротову та бездротову зарядку, а також запропонують функцію реверсивної зарядки.

Прем'єру Huawei Mate 40 Pro чекаємо восени цього року. Щоправда, не забуваймо, що пандемія коронавірусу та ситуація на ринку може порушити плани компанії, анонс можуть відкласти.

Джерела: mydrivers , mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 29.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube