Відеоогляд Oppo Reno 4 Lite: впевнена пропозиція?

13.11.2020 2147 0

Оглядаємо Oppo Reno 4 Lite і робимо висновки вийшов він крутим або хирлявим

Якщо ви стежите за модельним рядом Oppo, то ви напевно запитували себе: чому так дорого? Винятків із правил небагато і компанія явно не церемониться, а також не планує щось змінювати у ціновій політиці. Але все ж таки на тлі зростання цінників конкурентів вона спробувала закріпитися в середньому сегменті і створити хітовий Oppo Reno 4 Lite. Чи зіграла ставка виробника?

Якщо ви постійний наш читач і глядач, то ви, напевно, знаєте, що ми не є фанатами продукції Oppo. Нічого не змінилося після знайомства з Oppo Reno 4 Lite. За багатьма параметрами смартфон вийшов компромісним і на теренах наших країн він не вистрілить. З одного боку, у нього є сильні сторони, до яких можна віднести хороший AMOLED-дисплей, поєднання пристойного обсягу оперативної пам'яті та постійної пам'яті, наявність окремого слота для карт microSD, а також автономність роботи.

Серед спірних моментів можна відзначити відсутність екрана з підвищеною герцовкою, дизайн на любителя та за потужністю апаратної платформи є питання. Не стала компанія розігрувати й один із ключових своїх козирів – швидку зарядку, обмежившись 18 Вт. Звучання можна назвати одним словом – нормально. Втім, таким самим епітетом можна нагородити і основну камеру Oppo Reno 4 Lite, яка загалом знімає непогано та пропонує досить цікавий портретний режим. А більше, як завжди, на відео.

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 13.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube