Винахідливі грабіжники вкрали з Apple Store товару на $500 000

07.04.2023 2203 0

З Apple Store‌ вкрали 436 смартфонів через дірку в туалеті

У Вашингтоні  в торговому центрі Alderwood Mall відбулось пограбування яке може стати сюжетом для чергової частини голівудської саги про друзів Оушена. Як повідомляє King 5 News , злодії проникли в Seattle Coffee Gear, зайшли у ванну кімнату та вирізали отвір у стіні, щоб потрапити до підсобного приміщення ‌Apple Store‌.

 

 

Система безпеки магазину не була розрахована на проникнення таким неочевидним маршрутом. Володар кафе стверджує що навіть не мав уявлення про те, що у них спільна стіна, але повірити у це важко, бо на схематичних картах торгівельного центра це дуже добре зрозуміло. 

 

 

Загалом було вкрадено 436 смартфонів з приблизною ринковою вартістю близько 500 000 доларів. Шляхом нескладних розрахунків можна зробити висновок що брали тільки топові апарати вартістю більше тисячі вічнозелених. Ні злочинців, ні смартфони наразі так і не знайшли і це наштовхує на певні думки.

 

Звісно Apple Store‌ грабують не вперше і кожен раз компанія повідомляє що всі вони дистанційно заблоковані і злочинці не отримають нічого. Але ця крадіжка явно добре спланована і злочинці розуміли що зможуть на цьому заробити.

 

 

Можливо легенда про те що красти айфони це безглузда ідея навмисно транслювалась офіційними джерелами, щоб відбити бажання грабувати магазини та склади з продукцією, а насправді не так і добре працює це блокування дистанційно і на цьому можна непогано “заробляти”. 

 

Тож дуже цікаво чим закінчиться ця історія, бо якщо злочинців і смартфони не знайдуть можна очікувати на хвилю пограбувань.

 

Читати також: Xiaomi 13 Ultra отримає нову оптику Leica Summicron та вийде у квітні

 

Джерело: macrumors

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 07.04.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube