Вийшла Android 13 Developer Preview 2: що нового

18.03.2022 1655 0

Особливих нововведень немає, вони з'являться з виходом публічної бети

Google продовжує роботу над Android 13 та вчора випустила Developer Preview 2 для пристроїв Pixel. Це остання версія, орієнтована на розробників. Далі компанія випустить відкриту бета-версію Android 13. Більшість змін і нововведень Developer Preview 2 призначена для розробників, але є ряд цікавих моментів, які можуть бути цікавими звичайним користувачам.

З'явилася функція диспетчера завдань Foreground Services, що дозволяє дізнатися, які програми працюють у фоні. При необхідності користувач може зупинити роботу непотрібних програм, клацнувши клавішу «Стоп». Якщо система виявить програму, яка працює у фоновому режимі протягом тривалого часу, FSG Task Manager повідомить про це користувача та запропонує закрити його. Крім того, налаштування та кнопка вимкнення знаходяться внизу центру керування. Ця функція дуже схожа на прошивку користувача Resurrection Remix.

В Android 13 Developer Preview 2 з'явилася можливість налаштовувати повідомлення із додатків. При запуску програми з'являється спливаюче вікно з дозволом на надсилання повідомлення. Користувач може погодитись на надсилання повідомлень або відмовитися від розсилки.

З'явилася підтримка Bluetooth LE або Low Energy, щоб забезпечити плавне перемикання та забезпечити якісний звук за мінімального споживання енергії.

Android 13 пропонує підтримку COLR версії 1, яка є компактним форматом рендерингу шрифтів. Це дозволяє швидко та чітко відображати текст. Android 13 також підтримує MIDI 2.0, а це означає, що пристрої MIDI 2.0, такі як контролери, працюватимуть ще краще і плавніше.

Режим "не турбувати" перейменували на "пріоритетний режим", знову відображаються торкання під час запису екрана і повернули функцію "Спочатку вібрувати, потім дзвонити поступово".

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: tomsguide , xiaomiui

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 18.03.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube