Вже скоро на наших пристроях: відомо дату представлення флагманського мобільного чипа Snapdragon 8 Gen 3

17.10.2023 574 0

Неперевершена потужність вже скоро

Компанія Qualcomm готується представити свій флагманський мобільний чип наступного покоління - Snapdragon 8 Gen 3. Багато майбутніх смартфонів преміум-класу будуть оснащені цим чипсетом. Але зараз компанія офіційно оголосила про проведення саміту Snapdragon Summit, на якому вона представить свої нові технології.

 

 

Технологічний гігант оголосив дати проведення саміту Snapdragon на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі X (раніше Twitter). Очікується, що на майбутньому саміті Snapdragon, організованому компанією Qualcomm (NASDAQ:QCOM) і запланованому на 24-26 жовтня в Мауї, Гаваї, буде представлено флагманську SoC наступного покоління - Snapdragon 8 Gen 3. Анонс запланований на день відкриття заходу і буде доступний у всьому світі через пряму трансляцію на цифрових платформах компанії. 

 

Очікується, що новий Snapdragon 8 Gen 3 буде працювати в парі з графічним процесором Adreno 750 і матиме архітектуру зі структурою ядер 2+3+3+1. Ці ядра також є оновленими ядрами ARM, які запропонують покращену енергоефективність та продуктивність.

 

Читайте також: Розкриті характеристики дисплеїв OnePlus Open та OPPO Find N3 – приголомшливі 2800 ніт

 

Джерело: gizmochina

Автор: Неля Самсон Дата публікації: 17.10.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube