Xiaomi 14 Pro+ здивує фанатів, Galaxy S23 FE вже скоро,та обмін дітей на iPhone!!!

06.08.2023 3482 0

ДАЙДЖЕСТ НАЙЦІКАВІШИХ НОВИН ТИЖНЯ

Цього тижня відбулось дуже багато цікавих і навіть трішки моторошних подій. Redmi та OnePlus сперечаються між собою хто випустить найпотужніший смартфон і обрали для змагання тест Antutu, який хоч і дає певне уявлення про продуктивність, але еталоном його вже давно ніхто не вважає. Проте, нічого кращого все одно ніхто не запропонував, тож міряються там де можуть. 

 

 

Galaxy S23 FE пройшов усі потрібні сертифікації і вже на всіх парах мчить до зачекавшихся фанатів Samsung. Анонс очікується у серпні й ціна, як обіцяють інсайдери, буде дуже привабливою. Galaxy S24 Ultra отримає нові незвичайні матеріали корпуса, а Galaxy S24+ вже похизувався потужністю з новим чипом, щоправда, в Geekbench, а не в Antutu.

 

Xiaomi анонсувала під своїми суббрендами Redmi та Poco декілька бюджетників, які, на диво, дійсно варті уваги. Також нова преміальна модель Xiaomi 14 Pro+ буде мати нові преміальні матеріали корпуса. Напевно випадково, такі самі як у Galaxy S24 Ultra та iPhone 15 pro. 

 

 

Ілон Маск, постійний гість рубрики новин теж відзначився черговим екстравагантним вчинком, та й без новин з боліт та їх східних братів по нещастю також не обійшлось. Ну і моторошна новина з Індії, про те, як батьки, яких навіть важко називати цим словом, продали свою дитину заради iPhone. 

 

Все це і багато іншого ви зможете побачити у нашому тижневому дайджесті новин на YouTube. Приємного перегляду і мирного неба над головою.

 



Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 06.08.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube