Xiaomi готує смартфон з флагманським чіпом та потужною зарядкою, але 48 Мп камерою

16.07.2020 3154 1

В найближчому майбутньому разом зі смартфонами в комплект постачання увійдуть зарядні пристрої потужністю понад 100 Вт. Відразу три компанії представили швидку зарядку на 120 та 125 Вт, які мають вразити своїми можливостями користувачів. Відставати від конкурентів не збирається і Xiaomi, яка готується вивести на ринок смартфон із підтримкою швидкої зарядки на 100 Вт або 120 Вт.

Що вдалося дізнатися

Новинка вже засвітилася в базі даних сертифікаційного центру 3С, а тепер сліди цього мобільного телефону були знайдені в коді прошивки MIUI 12. Знов відзначилися учасники спільноти XDA Developers, які на постійній основі «поторошать» програмне забезпечення. Новинка згадується з кодовим ім'ям Xiaomi CAS і, крім швидкої зарядки, запропонує платформу Snapdragon 865.

Але якщо чіп і технологія швидкої зарядки у смартфона будуть флагманськими, то камери можуть підкачати. Спочатку ходили чутки, що головним в основній камері виступатиме датчик на 108 Мп. Але інформація в коді прошивки свідчить про те, що тут запропонують датчик зі «скромними» 48 Мп.

Усього основна камера повинна запропонувати щонайменше три сенсори, один з яких ширококутний з можливістю робити макрознімки. Обіцяють телеоб'єктив з оптичним зумом, а також режим зйомки «supermoon». І, мабуть, найголовніше, що вдалося встановити – це може бути смартфон ексклюзивно для Китаю і поза межами внутрішнього ринку він, швидше за все, не продаватиметься. На жаль, зараз немає ясності, з яким ім'ям новинка дебютує.

Джерело: xda developers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 16.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
GLEGER X
0
Последние 2года выпускают какую то чушь
22.07.2020 20:54
Відповісти

Останні ролики на YouTube