Xiaomi – новий уберфлагман, такі «різні» iPhone 14 та Google Pixel 7 не апгрейд

19.04.2022 1524 0

Настав вівторок і настав час підбити підсумки минулих днів. Подій яскравих і незабутніх не відбулося, але деякі цікаві та важливі новини нам вдалося відшукати. Поїхали.

 

Ось уже кілька років нам пророкують вихід смарт-годин Google Pixel Watch, але до реального релізу справа не доходила. І ось, схоже, що в нинішньому році ми все ж таки побачимо гаджет, що носиться з WearOS у виконанні Google. Його швидкий анонс передбачив інсайдер Еван Блас, а він помиляється дуже рідко.

 

 

Продовжує компанія роботу над Google Pixel 7 та Pixel 7 Pro, які не стануть великим кроком уперед у справі створення фоточок. Софт прокачають, а ось «залізо» залишать тим самим. За рахунок програмних алгоритмів навряд чи вдасться вивести фотоможливість на якісно новий рівень.

 

Honor продовжує повернення на ринок і частує з анонсами. На горизонті замаячив реліз серії Honor 70, до якої увійдуть три моделі, що відрізняються чіпами, камерами та швидкою зарядкою. На папері все непогано, але цінник може зіпсувати враження.

 

На тижні стало зрозуміло, які моделі удостоїться Realme UI 3.0 у другому кварталі, а також надійшла звістка про майбутній вихід Realme GT Neo 3T. Новинка дивна і викликає питання, навіщо компанії випускати практично клон Realme GT Neo 2, але з більш ємною батареєю.

 

 

Інсайдери представили на загальний огляд параметри Vivo X80, Vivo X80 Pro і Vivo X80 Pro+. Новинки будуть виділятися дизайном, отримають міцні апаратні платформи і перспективні камери, якщо все зроблять з розуму.

 

Фанатам Apple запропонували глянути на макети всіх пристроїв із серії iPhone 14. Все передбачувано і вау-ефекту немає. Також надійшло повідомлення, що концерн із Купертіно готує операційну систему для електрокарів, яка не лише забезпечить роботу мультимедіа, а й автопілота.

 

Фанатам Xiaomi надійшло повідомлення, про майбутній вихід Xiaomi 12S і Xiaomi 12S Pro, які стануть прокаченими версіями «дванадцяток» з чіпом Snapdragon 8 Gen 1+. Які ще будуть покращення, інформації немає. Тим часом поповнюється скарбничка подробиць про Xiaomi 12 Ultra, обіцяють літній реліз Xiaomi Mix Fold 2 та показали логотип MIUI 13.5. А під кінець пропонуємо подивитися на дивовижні та забавні винаходи, які стали героями нашої рубрики «Якась дичина». Приємного перегляду!

 

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 19.04.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube