Xiaomi представила лімітовану серію смартфонів Xiaomi 14 та годинника Xiaomi Watch S3 в дизайні нового електромобіля Xiaomi SUV 7

28.12.2023 3292 0

Чудовий дизайн!

Сьогодні компанія Xiaomi представила свій перший електромобіль під назвою SUV 7. Він доступний у кольорах Aqua Blue, Verdant Green та Mineral Grey. Крім того, бренд також анонсував лімітовану серію флагманських смартфонів Xiaomi 14 та годинника Xiaomi Watch S3 в дизайні Xiaomi SUV 7.

 

 

Ви купуєте новий електромобіль, який вже претендує на звання одного із найкращих на рівні із автомобілями від Tesla, і крім цього купуєте фірмові смартфон та годинник. Цікаве поєднання, чи не так? 

 

 

Щоб відповідати колірним варіантам позашляховика Xiaomi SUV 7, Xiaomi 14 і 14 Pro тепер доступні у відтінках Gulf Blue та Olive Green. Варто зазначити, що відтінок Olive Green дещо відрізняється від стандартного зеленого кольору, який був анонсований на презентації. 

 

 

Обмежена серія кольорових варіантів на Xiaomi 14 і 14 Pro доступна лише з топовою конфігурацією 16 ГБ + 1 ТБ, усі інші характеристики відповідають стандартним версіям. Вони коштують стільки ж, скільки і стандартна версія, тобто 4 999 китайських юанів (приблизно $700) і 5 999 китайських юанів (приблизно $850) відповідно. 

 

 

Тим часом, лімітована версія Xiaomi Watch S3 пропонується лише у версії з eSIM-карткою. Варіант кольору Gulf Blue має безель блакитного кольору і чорний ремінець з блакитною смужкою, що проходить посередині. У той же час, варіант Olive Green має ремінець того ж кольору і чорний безель. Лімітована версія Xiaomi Watch S3 дорожча на 100 китайських юанів у порівнянні зі стандартною версією з eSIM-карткою. Його ціна становить 1 099 китайських юанів (приблизно $150).

 

 

Для компанії Xiaomi ця сфера абсолютно нова, адже вони раніше не робили автомобілі, тому це є знаковою подією, яка зробила великий внесок у майбутнє компанії та технологій в цілому. А випуск смартфонів та годинника в цьому чудовому дизайні ще більше підігріває інтерес загалу.

 

Джерело: xiaomiui

Автор: Неля Самсон Дата публікації: 28.12.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube