Xiaomi викотила бета-версію MIUI на базі Android 12. Список смартфонів

05.10.2021 2964 0

Першими Android 12 отримають флагмани Xiaomi та Redmi

Однією з центральних тем вчорашнього дня став вихід стабільного складання Android 12. Попри традицію першими нову версію зеленого робота отримали смартфони Pixel. В авангарді тих, хто почав тестувати Android 12, опинилася компанія OnePlus з її флагманами OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro, а також Xiaomi. Остання на своїх сторінках у Twitter та Weibo офіційно оголосила про вихід першої бета-версії MIUI на основі Android 12.

Першими випробувати її зможуть власники таких моделей як Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra та Xiaomi Mi 11i. До першопрохідців потрапили і смартфони серії Redmi K40, але тільки Pro-версії, а ось базову модель лінійки обійшли стороною.

Як довго триватиме етап бета-тестування, не повідомляється. Компанія має провести роботу над помилками і виправити всі баги, а тільки потім вона зможе випустити стабільну версію MIUI на базі Android 12. Варто пам'ятати, що бета-версії дуже часто містять у собі досить велику кількість багів. Її ставити доводиться на свій страх та ризик. Користувачам варто усвідомлювати це і, якщо не готові до подібних випробувань, то краще не експериментувати з бета-складаннями. Тим, хто готовий ризикнути, необхідно подати заявку тут .

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: twitter , weibo

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 05.10.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube