Xiaomi закриває Mi, головна проблема iPhone 13, Samsung провали та надії

25.08.2021 2307 0

Минулими днями ми дізналися, що Яндекс впровадила фільтр спам-дзвінків, Sony продовжує жити у своєму вимірі і випускає «доступні» пристрої за неадекватно високою ціною, а дефіцит комплектуючих штовхає ряд китайських компаній на сумнівну авантюру з покупкою контрафактних чи бракованих чіпів. Були й інші цікаві новини, про які ми розповімо у черговому дайджесті новин.

Epic Games розворушив осине гніздо і в ході судових розглядів проти Apple і Google показав, скільки скелетів зберігається в шафі у компаній. Так, виявилося, що Google приплачувала деяким розробникам за те, щоб їхні програми були ексклюзивом Google Play.

Samsung відзначилася анонсом Galaxy A52s, запросивши за нього надто багато. Можливо, адекватнішим буде прайс на Galaxy M52 5G. А ще компанія відзначилася дивним тролінгом покійного Стіва Джобса.

Honor, яка ще недавно була суббрендом, тепер сама стала материнською компанією. Oppo представила свою лінійку магнітних бездротових пристроїв, а Vivo готується показати фірмовий чіп обробки зображень.

Офіційних новин від Apple не було, а ось інсайдери розповіли про плани компанії випустити iMax mini, а також про те, коли вона може запропонувати в iPhone підекранний сканер відбитків пальців.

Гучною новиною останніх днів стала відмова Xiaomi від бренду Mi і, починаючи з третього кварталу цього року в назві пристроїв зникне приставка Mi. Поговоримо трохи про те, якими будуть майбутні Xiaomi 12 та лінійка Xiaomi 11T. А під кінець на вас чекає наша традиційна рубрика «Діч». Там є чому здивуватись. Усі подробиці – на відео. Приємного перегляду!

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 25.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube