Zopo ZP999 lion heart / Zopo 3X огляд топової моделі від виробника

04.12.2014 4612 0

Мабуть від початку огляду Zopo zp999 почнемо з його актуальності на ринку топової моделі від виробника, враховуючи цінник молодшої версії в 270 доларів, з доставкою SG. Нагадаю що конкурентів у Zopo zp999 lion heart не багато, я особисто знаю тільки 2 моделі, на такому ж залізі, а саме – Meizu MX4 та Lenovo Vibe X2 , дві ці моделі вже були у нас у редакції. Якщо опустити моменти рівня самих брендів, а перейти до практичної частини та порівнювати всі ці моделі за технічними характеристиками, абсолютного лідера позначити буде важко, тому що кожна з них має плюси та мінуси, про які ми напишемо в кінці огляду Zopo zp999 lion heart .
Розглянемо комплект поставки Zopo zp999:



Усі компоненти знаходяться у картонній коробці, яка явно відрізняється від попередніх упаковок виробника. Буде знаходитися: смартфон, зарядний пристрій на 1А, з вилкою для наших розеток, мікро-юсб кабель, стерео-гарнітура та мануал.

Перейдемо до розгляду дизайну в огляді Zopo 3X:

Задня панель, на відміну від zp998, виконана із структурованого пластику, який виглядає не тільки стильно, але і є практичним у використанні. Також варто відзначити логотип виробника, який пофарбований під хром, у зв'язці з рефленою задньою кришкою, виглядає просто супер. У верхній частині тилу знаходиться 14мп камера та світлодіодний спалах, у нижній – 1 зовнішній динамік.



На нижньому торці Zopo 3X влаштувався мікро юсб порт, з підтримкою ОТГ та мікрофон.



На верхньому торці розташувався 2 мікрофон і джек 3.5мм, для гарнітури.



З правого боку ми бачимо кнопку живлення та кнопку швидкого виклику камери.



Ліворуч знаходиться кнопка регулювання гучності.



У верхній частині лицьової панелі вбудований датчик наближення, освітлення, індикатор подій, 5мп камера та розмовний динамік.



У нижній частині - 3 сенсорні кнопки: додому, назад та виклик меню, вони з підсвічуванням.



Під задньою кришкою розташувався акумулятор на 2700мАч (роботи вистачає близько 4,5 години в режимі відео онлайн, при середній яскравості), 2 слоти для мікро сим і слот для мікро сд карти.





Тестування технічної частини Zopo 3X:

Почнемо з тесту Antutu, в ньому девайс набрав 43979 балів, що ближче до результатів Lenovo Vibe X2, ніж Meizu MX4. Але загалом результат вражає, думаю це залізо буде актуальним ще дуже довгий час.

Далі зробимо сест 3D графіки за допомогою 3D Mark, результат також на рівні Vibe X2, але у всі сучасні ігри зможете без проблем грати на максимальних налаштуваннях зображення, без лагів.


Що стосується вбудованих датчиків, їх тут вистачає, а саме: Акселерометр, датчик орієнтації, гіроскоп, магнітного поля, лінійного, векторного обертання, освітленості та наближення.


Приклади фото Zopo Zp999 Lion Heart:

Денна зйомка:



Нічна зйомка:



Приклади відео зйомки, відео огляд .
Демонстрація роботи GPS навігації у відео огляді, але якщо коротко, девайс підключився до 5 супутників за 39 секунд з холодного старту.
Зовнішній динамік у девайсі один, працює на рівні zp998, загалом – середня гучність.
Загалом девайс мені сподобався, особливо дизайн, бічні рамки, пофарбовані під метал, у поєднанні з логотипом, виглядають дуже круто. Камера мене так само порадувала, робить соковиті знімки, фокусується спритно.
Відзначимо плюси та мінуси Zopo Zp999 Lite Lion Heart:
До плюсів я віднесу:
1) Дизайн
2) Вартість в 270 $, з доставкою SG
3) 2 сім карти
4) Слот для збільшення пам'яті
До мінусів :
1) Акумулятор
2) Сильно гріється, при активному використанні

Автор: Андрей Ковтун Дата публікації: 04.12.2014
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube