запропонувати у своїх процесорах

18.10.2020 5325 0

Високопродуктивна графіка дістанеться Exynos 9925

Exynos – це гордість та біль для Samsung. З одного боку, компанія пишається тим, що їй вдалося налагодити випуск фірмових чіпів, а їхня присутність на ринку дозволяє їй не лише знизити залежність від сторонніх виробників, а й грамотно вести діалог із Qualcomm. З іншого боку, флагманські SoC від Samsung програють рішенням 800 серії Snapdragon.

Читати також: Скоро Samsung представить нові ультрабюджетники Galaxy A02 та Galaxy M02

На хвилі все більшої критики та звинувачень у нездатності південнокорейського гіганта створити дійсно конкурентоспроможні чіпи, він, схоже, серйозно взявся довести протилежне. По-перше, компанія планує зробити ставку на рішення Arm і уклала угоду з концерном щодо спільної розробки чіпів. По-друге, вона заручилася підтримкою AMD у створенні мобільних прискорювачів.

За даними авторитетного джерела Ice Universe, компанія працює над чіпом Exynos 9925, де графічний прискорювач буде створено із застосуванням технологій AMD для досягнення високої продуктивності.

Нагадаємо, що ще минулого року Samsung та AMD уклали багаторічну угоду, за умовами якої південнокорейський гігант отримає доступ до графічної архітектури RDNA для застосування у своїх чіпах. Це дозволить у майбутньому замінити графік Mali на більш потужні рішення.

Коли Exynos 9925 побачить світло, немає інформації. Але враховуючи те, що раніше ходили розмови, що графіка AMD з'явиться в Exynos тільки в 2022 році, то раніше другої половини 2021 Samsung не анонсуватиме новий чіп.

Читати також: Компанія поспішає з випуском Samsung Galaxy S21

Зараз компанія працює над створенням 5-нанометрового процесора Exynos 2100, який повинен лягти в основу нових флагманів компанії 2021 року випуску. За прогнозами, обійти Snapdragon 875 щодо продуктивності він не зможе.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: phonearena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 18.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube