Honor Magic V виглядає ефектно і топові камери

06.01.2022 2489 0

Ще восени минулого року Honor заявила про свій намір випустити доладний смартфон, який стане частиною лінійки експериментальних пристроїв Honor. Під завісу ж 2021 стало відомо, що новинкою стане Honor Magic V, а вже на самому початку року була названа і дата релізу - 10 січня .

Дні, що залишилися до анонсу, компанія не проводитиме в повному мовчанні, вона активно просуватиме новинку. А що не зробить Honor, за неї зроблять інсайдери, які сьогодні злили в мережу фото Honor Magic V у яскраво-жовтогарячому кольорі "Flaming brown", яке зійшло зі сторінок модного журналу. Знімок підтверджує дизайн новинки та потрійну тильну камеру.

Відомий мережевий інформатор Digital Chat Station запевняє, що набір датчиків основної камери входять три сенсори роздільною здатністю 50-мегапікселів кожен. Що стосується фронтальних камер, то їх обіцяють дві та нетиповою роздільною здатністю 42 Мп. Харчувати ж Honor Magic V стане акумулятор ємністю 4750 мАч і обов'язково запропонують швидку зарядку потужністю не менше 66 Вт. Працювати смартфон повинен під керуванням Android 12 з фірмовою оболонкою Magic UI 6.0, запропонує гнучкий дисплей на 8 дюймів та зовнішній діагоналлю 6,5 дюйма.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: weibo

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 06.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube