Шукаємо крутих авторів на Andro News!

23.01.2022 6567 3

Вітаю! У тебе допитливий розум і ти цікавишся всім зі світу Android і технологій? Ти заходиш на наш YouTube-канал та сайт за свіжою порцією новин та оглядів? Тобі є що розповісти та донести до нашої аудиторії? Енергійність, креативність, старанність, знання тематики, ініціативність, бажання вчитися чогось нового та розвиватися – цього тобі не позичати? Здається, ми маємо що тобі запропонувати.



Ми шукаємо справжніх фанатів софту та справжніх знавців заліза, шанувальників сучасних гаджетів та шанувальників високотехнологічних новинок. Ми говоримо про те, що ми розширюємо штат співробітників і нам потрібні два автори. І ми готові платити за вашу працю гроші. Розмір зарплати готові обговорювати, вона залежатиме від навичок та вироблення. Якщо хочете спробувати себе автором Andro News, то вам варто відправити заявку на адресу @andrey_koftun в Telegram-каналі.


Але перш ніж ви ринете надсилати лист, зверніть увагу:


  • йдеться про роботу, а не про хобі та «можна спробувати»;
  • від вас знадобиться знання тематики, відповідальність, уважність, оперативність і неухильне дотримання термінів;
  • пам'ятайте, що перші дні це здається захоплюючим і чимось кумедним, потім настане рутинна робота;
  • у нас немає можливості займатися навчанням, ви повинні вже вміти ясно, грамотно та креативно висловлювати свої думки, ваші роботи не повинні бути нудними та почуття гумору лише вітається;
  • ми жахливо відкриті і доброзичливі, але лише до тих, хто відповідально і якісно виконує свою роботу;
  • вітаємо нестандартне мислення та вміння бачити мало не так, як усі інші.

Якщо після всього прочитаного в тебе не зникло бажання стати частиною нашої команди, тоді чекаємо на твоє послання на адресу @andrey_koftun у Telegram-каналі. Обов'язково ознайомимося з усіма заявками та уважно поставимося до кожного претендента. З найкращими з вас ми обов'язково вийдемо на зв'язок та обговоримо всі умови співпраці . Ми також не проти купувати цікаві та пізнавальні матеріали на ті теми, які будуть узгоджені з нами заздалегідь.

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 23.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 3
 
Анатолій Волох
0
...типо желтых андроид-новостей,с свертываемыми гаджетами размером в полписьменного стола
23.01.2022 08:58
Відповісти
verbal terorist
0
А не легче покупать материал у авторов и платить им нную сумму,делать конкурс на уникальный материал отбирать его и платить автору это помоему выгодней и всегда свежачек может подвалить?)
18.01.2022 13:56
Відповісти
Анатолій Волох
1
verbal terorist, типо желтых андроид-новостей,с свёртываемыми гаджетами размером с полписьменного стола
23.01.2022 08:55
Відповісти

Останні ролики на YouTube