Як змінити стандартний браузер Xiaomi

07.04.2021 72807 30

Набрид рідний браузер від Xiaomi? Давайте подивимося, як можна його замінити на щось приємніше у повсякденному використанні

Прошивка MIUI від Xiaomi, крім зовнішнього вигляду і широкої функціональності, має таку популярність, у тому числі і через встановлені додатки. Найчастіше зручність їх використання багатьом перевершує досвід роботи у додатках від конкурентів. Єдина слабка ланка - "рідний" браузер від Xiaomi, який подобається далеко не всім. Зараз ми подивимося, як змінити стандартний браузер на Xiaomi.

Сам браузер від Xiaomi ніколи не славився швидкістю та навіть стабільністю роботи. Звичайно, з часом і кожним новим оновленням досвід користування браузера змінюється, але чи на краще? Навряд чи. Додаток досі здається багатьом досить важким та незграбним, а швидкість відкриття сторінок залишає бажати кращого.

Вибір потрібного браузера

Очевидно, для того, щоб отримати приємніший юзер-експірієнс від користування смартфоном, потрібно завантажити новий браузер - благо на просторах магазину Google Play Маркет варіантів хоч відбавляй. Є і заточені на конфіденційність (DuckDuck Go), і вирізання реклами (Via Browser), і перегляд відеороликів (UC Browser).

Найпопулярнішими браузерами в наших країнах можна назвати Google Chrome і Яндекс Браузер . Перевага першого полягає у повній його інтеграції з еко-системою від Google – перенесення паролів, останніх запитів та відкритих сторінок прямо з робочої версії браузера від «Корпорації добра». У свою чергу, Яндекс Браузер вміщує напрацювання від російського пошукового гіганта - звичний прогноз погоди, новини, котирування та інше. Функціонал у них схожий, все залежить від ваших уподобань - краще відразу спробувати обидва і зрозуміти, що вам більше підходить.

Так з вибором альтернативи браузера від Xiaomi визначилися, тепер давайте розбиратися, як визначити його як головну програму.

Як змінити стандартний браузер на смартфоні Xiaomi?

Для початку заходимо в Налаштування Вашого пристрою. Прокручуємо нижче за списком і знаходимо розділ " Всі програми ". У правому верхньому кутку цього пункту буде іконка у вигляді трьох вертикальних точок – натискаємо на неї і бачимо нове віконце. Вибираємо пункт " Додаткові програми ".

Серед усіх варіантів програм вибираємо Браузер , заходимо всередині даного розділу та шукаємо необхідний нам браузер. Клікаємо на нього і вуаля - тепер посилання будуть відкриватися в потрібному браузері.

Як видалити Xiaomi браузер з телефону?

На це запитання відповісти просто не вдасться. Так як рідний браузер Xiaomi вшитий у систему, відключити його штатними засобами і тим більше видалити - не вийде. Для цього знадобляться рут-права, а для людей, хто розуміє, що таке рут-права і як ними користуватися, додаткова інструкція була б нема до чого.

Однак у Мережі ходить спосіб відключення браузера від Xiaomi без отримання горезвісних рут-прав. Для цього вам необхідно завантажити програму ES-Провідник . Після завантаження цього провідника потрібно зайти в нього і знайти у внутрішній пам'яті телефону папку System . Усередині цієї папки буде ще одна папка Priv-app , в якій розташовуються файли всіх програм, у тому числі і «рідних». Вам потрібно знайти папку Browser і просто видалити. Знову ж таки – попереджаємо, що цей спосіб навряд чи спрацює, якщо у вас немає рут-прав, але деякі джерела стверджують, що у невеликого відсотка користувачів видалення браузера пройшло без них.

Найпростішим способом «прибрати» браузер з очей – очищення всіх даних у розділі « Всі програми », а після цього – видалення іконки з робочого столу (або окрему папку, або простір-список всіх додатків).

Ось ми з вами розібралися, як можна змінити нелюбимий багатьма браузерами від Xiaomi. Звичайно, ми не стверджуємо, що цей додаток дратує абсолютно всіх, і його потрібно міняти відразу після покупки телефону. Якщо вам воно «заходить», то навіть не морочтеся - всі базові функції воно виконує «на ура». Ця інструкція буде корисна саме тим власникам пристроїв Xiaomi, кому хочеться спробувати щось нове та незвичне.

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 07.04.2021
Коментарі
Всього коментарів: 30
 
Марина
0
Дай Вам Бог здоровья!!! Как же я злилась, как же я ненавидела этот дурацкий Ми браузер!!! И не могла никакими способами из интернета его убрать
08.04.2024 09:53
Відповісти
Vitmas
1
Для Xiaomi Redmi Note 8 Pro:
Настройки/Приложения/Всё приложения/3 точки в правом верхнем углу/Прочие настройки/Приложения по умолчанию/
06.04.2024 06:58
Відповісти
Рок
1
Спасибо! Получилось поменять браузер по умолчанию!
18.02.2024 19:11
Відповісти
Олег
1
Спасибо BRO!!!
27.12.2023 22:33
Відповісти
Рома
1
Спасибо
29.11.2023 09:11
Відповісти
Рома
1
Спасибо
29.11.2023 09:11
Відповісти
Яна
1
От всего сердца спасибо. Настрадалась. Как он сам поменялся с гугла на ми-не знаю. Тел только у меня всегда.
Только по вашей инструкции всё поняла за 5 сек.
04.10.2023 10:45
Відповісти
Димон
6
Огромное спасибо. Наконец-то телефон начал слушаться меня, а не китайскую корпорацию.
18.08.2023 20:31
Відповісти
Аноним
4
Дай бог тебе здоровья!
Очень просто, как оказалось
А то по ссылкам Ми браузер постоянно открывался, что немного бесило
04.08.2023 10:34
Відповісти
Сергей
1
Спасибо.
13.06.2023 18:24
Відповісти

Останні ролики на YouTube