Motorola Edge S може запропонувати новий флагманський чіп Snapdragon

13.01.2021 2082 0

Motorola Edge S першим отримає новий процесор із 800 серії Snapdragon

Учора глава мобільного підрозділу Lenovo заявив про те, що і вони не проти випустити флагман із чіпом Snapdragon 8xx на борту. Сама новинка має отримати назву Motorola Edge S і її прем'єру можуть влаштувати до кінця першого кварталу нинішнього року.

Читати також: Motorola Moto G Stylus (2021) здався на свіжих рендерах

Думки спостерігачів розійшлися. Одні говорили про те, що новий флагман отримає платформу Snapdragon 888, інші, навпаки, впевнені, що всередині Motorola Edge S встановлять Snapdragon 865/865+. Але сьогодні відомий мережевий інформатор Digital Chat Station спростував обидва припущення.

Зокрема він вказує на можливий анонс ще одного процесора в рамках 800 серії Snapdragon. І саме його мають встановити у Motorola Edge S, який до того ж стане першим власником нової платформи. При цьому немає жодної конкретики щодо неймінгу чіпа та його характеристиках.

Ще минулого року в мережі з'являлася інформація, що Qualcomm готує чіп Snapdragon 870 , який може працювати на частоті 3,2 ГГц. Щоправда, тоді інсайдери запевняли, що новий процесор створюють на замовлення Oppo і стане ексклюзивом для якоїсь моделі компанії. Можливо, йдеться саме про цю платформу і її тепер сватають Motorola Edge S. Але це лише припущення, чекаємо на анонс смартфона, щоб перевірити здогади.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 13.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube