Новий OnePlus 9 буде з дисплеєм від OnePlus 8T?

04.02.2021 2196 1

За чутками OnePlus 9 буде з екраном від OnePlus 8T

Нове сімейство флагманів від OnePlus ми чекаємо досить давно. Як ми писали раніше – очікуваний анонс моделей, швидше за все, відбудеться у березні. Поки що ділимося з вами свіжими витоками.

Сьогодні просочилася інформація, що нова модель OnePlus 9 може мати дисплей від OnePlus 8T. Нагадаємо, що в моделі 8T використовується екран від Samsung - E3 Super AMOLED з роздільною здатністю 1080 x 2400 пікселів та підтримує частоту оновлення 120 Гц.

Плюсом цієї новини є те, що, якщо це правда, ми вже можемо оцінювати та розуміти якість екрану та розміри майбутнього флагмана. Мінус теж зрозумілий – деяким морально може бути складно усвідомлювати, що екран залишився «торішнім». З іншого боку, цей крок може вплинути на ціну флагмана. Є над чим подумати і зачекати.

Уточнимо - витік не стосується моделі OnePlus 9 Pro, там ми як і раніше очікуємо на великий6,78 -дюймовий екран роздільною здатністю QuadHD+.

За іншими характеристиками поки що уточнень немає. На сьогоднішній день чутки та витоки кажуть, що моделі будуть оснащуватися чіпом Snapdragon 888, оперативна пам'ять буде стандарту LPDDR5 та флеш-накопичувач UFS 3.1. Нас запевняють, що і в частині камер апарати будуть на рівні найкращих пристроїв на ринку.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizchina.com

 
https://andro-news.com/news/poslednie-podrobnosti-o-oneplus-9-i-oneplus-9-pro.html Останні подробиці про OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro. Фото OnePlus 9(в Адм. панель)

Автор: Макс Ходаковский Дата публікації: 04.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Максим Аведенко
0
Судя по фото,экран загнутый, в 1+8т он ровный
05.02.2021 20:49
Відповісти

Останні ролики на YouTube